Jaj, két napig sírok, úgy mulatok, harmadnap meg jól behangversenyozok

Ha azért nem mész kis-, rendes-, és utószilveszterkor soha sehova, mert nincsenek jó bulik, vagy mert az interneten úgyis megy az újévi tüzijáték, egyszer csak úgy maradsz, és sajnálhatod, hogy kihagytad 2019

DECEMBER 30-án (prenye)

a Cinema Hall felkészülési partiján Seth Troxlert, Archie Hamiltont, Polarize Norbit, Garay Andrist és JaffaSurfat. Az elég pionír, amikor holnap hagyod a plebszt tolongani, mert ők még nem tudják, hogy a Szilveszter annyira tegnap, vagy tolongsz velük te is, de neked ez már az after, bitches! A nappali bulikban utazó citymatinésok délután ötre tették a kezdést, ami nem vicc, reggel négyig észre se veszed, hogy elszaladt a nap, és még ott van az egész 31-e bármire vagy mindenre. Ha vigyázol a karszalagodra, simán berakhatod _betétprogramnak_, ha csak hang vagy (ejtsd: fizikai és szellemi képességeid, és anyagi lehetőségeid tekintetében belátóan mérsékelt) lehet magában is az év utolsó bulija

a KOLLEKTIV TURMSTRASSE az Akváriumban. A Hamburg-Berlin tengelyen 20 éve együtt pörgő páros a kompjúterzene kajakkenusai, élőbenegyedi stílusban húznak-hajtanak a négynegyedes pályán, dinamikus-melankolikus teknójukat szokás hauznak is hívni. A bulira a VIP-jegy elfogyott, de ők általában a plebsnek is ugyanazt játsszák, ha beférsz jó lesz, ha kint maradsz, fészen még mindig becsekkolhatsz.

DECEMBER 31-én (nye)

kezdhetsz zsírsavban és buborékban gazdag, tápláló, ízletes, viszont diétaidegen reggelinek is beillő főétkezéssel Budapest zabavásárcsarnokában, a Hold utcai Belvárosi piacon. Fogyasztás fejébe este hatig irl hallgathatod a Dynamite Dudest nagybőgőn és szájharmonikán, Bestiák Miss Bee-t és Picasso Branch Rickyt valódi énekhangon, és még táncolhatsz is az élmény hentespultok és interaktív zöldségesstandok között, mert ilyenkor még azt is szabad, és fizetned sem kell érte külön.  A Pezsgő(s) Nappali Szilveszter a Piacon ingyenes, délelőtt 10-től este hatig.

Ha szülőként komolyan veszed a bulizást, add le a gyereket a Sárkány Center kölyökparkjának ottalvós kölyökbulijába. 5500 forintért te bébiszittert házhoz tuti nem, a kölök viszont még enni is kap a távolban! (Reggel meg két jeggyel be tud jönni a Deákig, ha elég nagy már hozzá, de jegy se kell, ha még nem)

 

Őrülten kurucnak ígérkezik, ahogy kackiás bajszú fiatalok, elegáns dolmányaikat összecsillámporozva átmulatják magukat a következő évtizedbe, az idei programvágta nagy ígérete a GLITTER HUSZÁR buli a pesti KIOSKban, malackocsonyás, bárány osso buccós, szarvastatáros menüválogatással, ha kéred, akár gluténmentesen is, ha nem kéred, sétálójeggyel 9900, válogatás nélküli, korlátlan étel-, ital-, és magasélet-fogyasztással 59.900-ért.

getfvid_10000000_772733029857126_8105043007227198645_n.png

A dinamitos haveroknak iparkodniuk kell a piacbuliról, játszanak este a Tilos Szilveszteren a Mikában, neked elég bármikor odaérned, ha hagyományos, családias légkörben buliznál. Csak a _szokásos_, két szinten Tilos Dj-k, éjfél előtt Dynamite Dudes (ld. elébb), érkezéskor welcome-pogácsa, és a Tilos közösség apraja-nagyja. A belépő két rugó, azzal is a Tilost támogatod!

Lesz még

  • Stranger Synths az Upside Downban, ahol táncolhatsz Hopper rendőrfőnökkel és Elevennel a Netflix egyik legmenőbb sorozata inspirálta retróbuliban, csak ne tűnj el, ha lehet!
  • DJ Lala, és a szokásos brigád a Kekszben. Közéjük ilyenkor tudsz a leggyorsabban bekerülni, ha neked nincs ilyened és vágysz egyre, vagy pikk-pakk lecserélheted a régit, mert ők már nem olyanok, mint régen.
  •  Boomdadaboom Acid Szilveszter Infragandhival, Weghával, Titusszal az Ambientben, ehhez most mondom, majd miután ott ugráltál, bólogattál, heggesztettél velük pirkadatig, ugye megmondtam, hogy minden savuk arany!

Acidszilveszter

Január 1. (afnye)

Az egyre nagyobb figyelmet kapó, és végre a hazai kulturpolitika támogatását is élvező, hagyományai mentén évről-évre megújuló programja, ami miatt most tényleg érdemes este nyolcra ébresztőt állítanod, nem véletlenül lett idén a jövő év hivatalos Központi újévi eseménye.

PÁNDI BALÁZS (és gesztár barátai) hagyományos újévi koncertje helyszínéül ezúttal is Budapestet választotta, Budapest pedig őt. Az ötödik éve sikeres showról egyelőre annyit tudunk, hogy a gesztárok bejelentése folyamatosan történik majd, és hogy az a bizonyos dal lehet, hogy elhangzik majd a hangverseny folyamán, illetve során, ezért várjuk izgatottan, és mert ilyenkor tali és bratyi-csomag megfizetése nélkül is testközelből élvezhetjük és üdvözölhetjük a Művész Urat. Programfannival érkezőknek a belépés ingyenes!79275722_2524661830983519_5069951379573833728_o.jpg

Ha máshol nem, itt találkozunk, addig meg toljátok, mintha idén már nem lenne több holnap!

A bejegyzés trackback címe:

https://programfanni.blog.hu/api/trackback/id/tr5415370768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása