Addig told, amíg van mit, például ezeket a bulikat a Sound utolsó napján

Ma még ütközésig tolhatod a buligömböt, az se gond, ha roggyantabb mint az első napokon, könnyebb lesz leereszteni a végén. Az utolsó napra még egy alapos zuhé is beeshet, öltözz fel rendesen, és itt ugrálj egy utolsót a Soundon esőkabátban és gumicsizmában.

Rudimental - 18:30 Nagyszínpad
Rudimental egy nagyon laza drum and bass szettel durrantja el a startpisztolyt, megkapod az ismert slágereket a saját zenékből összerakott koncertprogramban. Ha esik is, megérős lesz megnézni a négyest.

G-Eazy - 20:00 Nagyszínpad
G-Eazy másodszor pattogtatja majd a Sound közönségét remek beatjeivel és verzéivel. Dalai minden körülmények között tökéletes bulihangulatot adnak, a srác több stílusú alapra rappel, és nagyon tehetséges. Történetmesélős számai sorában a korábbiak általában lassabbak, melankolikusak, mostanában megjelent zenéit már kemény trap vagy masszív dubstep alapra íródtak. Mindenképp érdemes megnézned a srácot, király buli lesz.

KSHMR - 02:30 Dreher Aréna
KSHMR lassan a Sound rezidens DJ-je lesz Timmy Trumpet mellett, amivel nincs problémánk, mert mindenki imádja Big Room és Psytrance dolgait, és a hasonló trackekből összepakolt szettjeit. Idén az átlagosnál később kezdi a bulit, de ez még öt nap csapatás után se riasszon vissza, ott kell lenned a buliján, és kész.

Jumodaddy - 03:30 Dreher Aréna
A magyar Jumodaddy már nagyon régóta utazik a dubstep/trap zenékben, de sok más projekten is dolgozik, őt láttad az Irie Maffiaban vagy a Kelemen Kabátban billentyűinél. A szcénában elég fontos a neve, zenéit Skrillex és Aftojack is játsza, a BS-re szokás szerint a szétszedős dubstepjét fogja hozni minden mennyiségben. 

Ha ezek után úgy jössz ki idén utoljára a fesztiválvárosból, hogy elkezded a visszaszámlálást a következő Soundig, biztosan megnyugtat, hogy elkezdődött a jövő évi bérletértékesítés. ÖRÜLET!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://programfanni.blog.hu/api/trackback/id/tr4914930344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása