Így borbuliztok ti!

ma_rton_napi_borfesztiva_l_gelle_rt_lakoszta_lye_tterem_pala_gyi_eszter_costes_4.jpgBiztosan nem én vagyok egyedül, aki a Bartók Béla út környékén azért gondolja át kétszer, hova üljön be, mert nem biztos abban, hogy véletlenül nem egy széknek látszó kortárs szoborra trónol, vagy egy portugál sztárszobrásztól próbál italt rendelni az első káeurópai kiállítása megnyitóján. A kortárs kultúrboulevard kapujában patinásoskodó Gellért szálló arisztokrata stichje pedig még a legműveltebb alkoholistát is elbizonytalaníthatja abban, hogy kultúraértése és irodalomismerete is odaért-e, ahova az ivászati intelligenciája alapján simán beengednék. 

Ilyesmi eszedbe ne jusson, ha a Karinthy-i irodalmiság, a kulináris élvezetek és a literatúra, az író és a környék elválaszthatatlan kapcsolatára felfűzött

Márton napi borfesztivál is ott van a lehetséges hétvégi programjaid között. Mert lesz sör is. Meg Biebers. Meg persze liba is.

0. nap 11.07. csütörtök

Este hattól Így söröztök ti butiksörfesztivállal indul a buli a Gellért Söröző & Brasserie-ben. Korlátlanul vedelheted kóstolhatod a mostanában legmenőbbnek számító söröket a fóti málnás búzától, a meggyes bigfooton át, a  felsőerjesztésű szűrt giorgióig. Lesz marhapofa és rántott köröm is, hogy fókuszban maradj az utolsó ízig a 28-ból.

Péntek-szombat (11.08-09.)

Borkóstolás rogyásig, afterparti bírásig. A kóstolópohárral délután öttől este tízig járkálhatsz a Gellért Hotel és Fürdőcsarnokban, miközben elvileg korlátlanszor, de azért mindenképpen mértékkel kérhetsz újabb és újabb kóstolót. Utána az after adja magát, ahol éjfélig decens kultfesztjáróra táncolhatod magad, aki így másnap is tip-top érkezik a nyitásra. Pénteken a Lóci játszik játszik, szombaton Biebers lesz. Jó lesz.

A költségeidet tervezheted fixen: a pénteki és szombati elővételi jegyeket még aznap is megveheted, délután négyig. 7990 forintért péntekre, 8990-ért szombaton. Ugyanezek teljes áron 1-1 ezressel drágábbak, a kétnapos bérletért 13.990-et kell leszurkolnod, a nulladik napi sörözés pedig 4990-ból kijön. 

A szombati borvacsora gurmémenüvel, borsorral, Nyári Krisztiánnal, és irodalomtörténeti finomságokkal sajnos már betelt, ahogy a libaságok arzenálját kínáló sunday brunch is, bár ki tudja, lehet hogy valaki lemondja. :) 

Ha belelapozol a tavalyi fotókba, kiderül, mire számíthatsz, sőt dresscode-ügyileg is találsz pár támpontot! 

A bejegyzés trackback címe:

https://programfanni.blog.hu/api/trackback/id/tr4015063930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása