35 pluszosok, pár napig nem unatkoztok!

Nick Warren, Sinead O'Connor, és a 80 éves Gyuribácsi is élő műsort ad a napokban

Klasszikusok adják egymásnak a kilincset a következő pár napban, ha mindegyiküket nem is nézed meg, mert életművük tök különböző stílusokban vésődött bakelitre, égett CD-re, tömörítődött bitekbe, egyet válassz ki, szerezz rá last minute-jegyet, és bulizz, amíg bulizhatsz!

NICK WARREN @ Cinema Hall  - december 6. péntek

Monterreyből jövet, Moszkvába menet ugrik be hozzánk az öreg proghausz-mester, a Soundgarden kiadó, rádióműsor, világméretű eseményszervező, és ki tudja még mi alapítója. A bristoli papa 31 éve tolja a szórakoztatóipart, a liverpooli Cream körnényékén világhírű DJ-ből a múlt évezred végén csinált a Global Underground valódi sztárt, vagy épp ő a kiadóból a legendás GU 003 Prague CD(!)-vel, amióta Ibizától Kecelig azóta is istencsászár. 

Ha a Home csopiban sóhajtozás helyett, hogy jaj, kriszpöli nikvoren 2004, úristen, AZ mi volt, élnél inkább, hívd a szittert, és irány a Cinema Hall!

EVENT ÉS RÉSZLETEK ITT

 

SINEAD O'CONNOR @ NAGYHALL - december 9. hétfő

Magyarországon sokak első kopasznő-élménye, a tányérantennáról jövő Super channelen, 1990-ből (majd  a Zenebutikból '91 közepéről), mert bizony nem Britney Spearsé az eredeti, ahogy az ír énekesnő Nothing compares 2 you-ja sem az övé, hanem eredetileg Prince-é, de ez mit sem von le senki nagyszerűségéből az említettek közül, ráadásul seven hours and just two days, hogy az ír asszony élőben is mutasson a sajátjából valamennyit. A legendásan társadalomkritikus, egy ideje muszlim O'Connor 4 év óta először turnézik, hétfőn ennek állomása az Akvárium NagyHallos koncertje, ha elmész, neked is szól a könnyes szemű cujú! és a többi nóta, amik nyilván amúgy is sokkal jobbak, mint az 29 éve agyonjátszott sláger.

EVENT ÉS JEGYVÁSÁRLÁS ITT

 

KORDA GYÖRGY ÉS BALÁZS KLÁRI @ TÜSKECSARNOK - december 7. szombat

Az olasz nyelvtan és illem szerint elől szereplő férfiember, és csodálatos asszonya jubileumi koncerttel ünnepli Gyuri bácsi 80. születésnapját. Az energikus magyarpop-inventort a nem kevésbé menő TNT, Zoltán Erika, és DJ Dominik is meglepi a bulin, így tényleg visszarepülhetsz azokba az időkbe, amikor még nem létezett áfás számla, és a szakállas férfiak csekket váltottak pénzre. Mindez szombaton, a Tüskecsarnokban, van még jegy, viheted apukádat is!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://programfanni.blog.hu/api/trackback/id/tr7715340684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása