A fesztiválszezon végére maradt a legmenőbb helyszín, ahol felléphetne bárki, olyan menő a háttér. Morcheeba, Róisín Murphy, José Gonzalez a Balaton Pikniken!

Pénteken még biztosan pompás idő lesz, és csak szombat éjjelig kell kitartania, hogy perfekt vége legyen a nyárnak. Hónapok óta remegünk ezért a hétvégéért, de te is bezsongsz, ha meglátod, hol lesz idén a Balaton Piknik! A Balatonboglári Gömbkilátóhoz inkább kirándulni szokás, én is voltam vagy háromszor, de egyik alkalommal sem arról ábrándoztam, milyen fasza lenne Bootsie-ra, Galactic Jacksonra zötykölődni alatta, meg flesselni a kivilágított gömbön egy Morcheeba-koncerttel a háttérben*. 

dji_0107.jpg

Fotó: Nagyon Balaton

A Piknik nappali elfoglaltság, ezen is (rendes nevén Mol Nagyon Balaton Balaton Pikniken) már péntek délben kifekszünk, és majd éjfélig ezt csináljuk majd kitartóan, aztán szombaton kábé ugyanerre készülünk. Nem ottalvós a buli, de ilyenkor már bőven akad szabad szállás a környéken. A Piknikre mehet kutya, gyerek, pokróc, frizbi, de kajás hűtőláda, dobócsillag, sátras utánfutó nem annyira. A színpad melletti Color teraszra meg bőven elég egy lecsippantós kártya, le se kell menned Kistücsökbe, mert

a Kistücsök jön fel hozzád a VIP-be!

ml4_8480.jpg

Fotó: Nagyon Balaton 

Mi pedig ezekért megyünk péntek-szombaton Boglárra:

DJ BOOTSIE eklektikus hiphop szettjéért - péntek 14:00

 

a Nicola Conte Spiritual Galaxy afrós spacejazzéért - péntek 21:30

 

Galactic Jackson eszelősen változatos bakelitjeiért - szombat 14:00

 

a Morcheeba és a Székesfehérvári Fémmunkás Vállalat alumínium remekművének találkozásáért - szombat 21:30

 

 

(Szolg.közl.: Orsi, ha nem futnánk össze személyesen, gratulálok és sok boldogságot!)

* Hanem hogy végre megállunk, és betúrhatom a szenyáimat. 

A bejegyzés trackback címe:

https://programfanni.blog.hu/api/trackback/id/tr3815063932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása