Hétvége a techno jegyében: huszonnégy órás technobuli, ötéves technoklub és kulturális techno forradalom

Csütörtök


SOLD OUT ! / Middlemist Red / A38 / support: Carson Coma

Fél év dalírás és stúdiózás után ismét az A38 színpadára vonul tavasszal a Middlemist Red. A hazai neo-psych szcéna elkötelezett képviselői egy eseményekkel teli évet, illetve egy 4 megállós hazai, tavaszi turnét kezd meg a koncerttel. Őszig sajnos várnunk kell az új albumra, azonban nemrég már egy tényleg nagyon szuper videó kíséretében kaphattunk egy kis ízelítőt. Előttük a szupercuki Carson Coma játszik. A koncert már sold out, de ticketswapen még lehet jegyekre vadászni. Ha más nem, utána after a Beatben.

▩ LÄRM ▩ 5 év ▩ ▩ Bufiman ▩
Hihetetlen, hogy már öt éve lehet topogni az Akácfa utca fekete dobozában a Lärmben. Ezalkalomból helyi és kevésbé helyi elemek nyomulgatnak majd a pult mögött: Bufiman után The Stanley Maneuver, Adis Abbé, Manek és Hi táncoltat.

JUDAS buli w/ Perrin special live, utána jönnek az oroszok!
Elég színes kis este lesz a Telepen: először egy szuper live Perrin koncertet nyomnak a Somáék, kicsit soul, kicsit funk, kicsit rnb, kicsit underground meg egy kicsit minden. Ha jó lesz az idő, akkor az ablakokat is kinyitják, hogy áradjon a tavaszflesh. Utána jönnek az oroszok, Iryna Skyba és Annamaria Ligosztajeva orosz youtube diszkókirálynők, 2 kivetítő, vodka, uborka!

Pure Lust pres. Christian Löffler Live (DE) at Toldi
Christian zenéje egyszerre komor és hívogató, de mindig őszinte. Saját bevallása szerint is igyekszik ezt a kettősséget újra és újra megjeleníteni, bátran mozogva akár egymástól távoli stílusokban is. 14 éves kora óta autodidakta módon képezte magát zeneileg, melyre nagy hatással volt a külvilágtól elzárt környezet, amiben felnőtt. A vizuális művészként is számon tartott zenész a szavak nélküli történetmesélés nagy mestere, aki bátran nyúl az akusztikus és elektronikus hangszerek eddig ismeretlen kombinációihoz. A Toldiban lehet megnézni, hogy is néz ki mindez élőben.

Péntek


Nyitó+Záró /// zene tábortűz tánc

A Valyó idén csak egy napra nyit ki, hogy rögtön be is zárjon, miután csodálatos városunk ugyebár minden év sportvárosa próbál lenni, úgyhogy ez a terület is egy sportlétesítménynek adja át a helyét. Ez egy búcsú buli és egy örömünnep, amikor “egy ajtó bezárul és egy újabb kinyílik, ha-ha”, ezért nem lesz fullos Kikötő infrastruktúra, arra senki se számítson. Egy pici adománypult lesz, ahol mindenféle Kikötős és valyós relikviák megszerzésével lehet támogatni a Valyót, a záróbulit és a levonulást a helyszínről. Részletek az eventnél, elöljáróban annyit, hogy nagyon hideg lesz, pokrócot vinni ér.

PUSHIN' w/ Crimson, CT Kidobó, Reload, S Olbricht
Havi egy alkalommal jelentkezünk az Ambientből bass music, house, garage, electro, idm és jungle trekkekkel, ezúttal DJ Crimson, CT Kidobó, DJ Reload, és S Olbricht szállítja a trackeket.

DISZKÓ at Szakkör \\ 03.15
A Szakkörben sok szeretettel várnak minden egyes patkányt, albínó egeret, szárnyas hüllőt és erszényes BKK ellenőrt, akiben ott a bugi és nem fél elengedni magát egy Szakkörös Diszkózás keretei között. Jó társaság, klassz környezet és szuper hangulat. Lesz dizsi meg tánc meg Diszkó.

Techno, B**d M*g! vol. 2. (Forradalom)
Kulturális techno forradalom a szabadságharc 171. évében, Bem-tengely ferdülés és A Boldog Pestiek a Fészek Kulturális Központban. Két teremben megy majd a forradalmi vérpezsdülés levezetése, olyanokra lehet őrjöngeni, mint Bernathy Zsiga, DJ GREGA, NUOWO vagy épp Compact Noise.

Nemzeti Elektro
Máshol is lehet technóra forradalmárkodni, a Toldiban orwell, Sematic4, Mesterházy, ATomik és Gördön Gábor pumpálják majd az utánpótlást az izzó hangulatba.

23270406_801103250061603_3387740624577760214_o.jpgSzülinapos Lärm

Szombat

 

Coco Loco x Bastian Bux (Elrow Dj) at Cinema Hall
Kövér basszusokkal megrakott rotyogtatós diphauzért, meg a fél világon a cirkuszt brazil fiesztával, és keleti bazárünneppel vegyítő, elképesztően látványos showjával végigsöprő Elrow partisorozat rezidens DJ-jéért most csak a Városligetig kell kitaxizni A világ particsomópontjaiban egymás után rezidenciát nyitó barcelonai anyaklubból Sebastian Bux jön headlinerkedni a Cinema Hallba, de a fel-, és levezetésre is érdemes figyelni, többek között Domján Márióra, akinek a fél világ rakja a Collective Machine alkotói néven készült, erősen haladó zenéit. Ez mikomolymár!-rakjadneki! spring fiesta, pirkadatig nagyon nagyban az Ajtósi Düreren! /programfrédi/

elrow Ibiza


Peter Bjorn and John / teepee /A38 Hajó/

Svédország egyik legsikeresebb triója, a folkos indie-popot slágerekbe öntő Peter Bjorn and John pár hete jelentette meg legfrissebb lemezét. A korábbiaknál kissé érettebb, sötétebb tónusú Darker Days lemezzel turnéra is indul a pár éve a Sziget A38 Színpadán óriási sikerrel fellépett zenekar. Ennek során mutatja be az új albumot, és persze régi nagy slágereit, köztük a klasszikus "füttyös dalt", a Young Folkst.

Tpsrprt + The nobody elses
A TPSRPRT nem várja el, hogy megértsék vagy megjegyezzék, mert saját magukat sem értik.
A rítusaik ritmusokon és zajokon alapulnak. Kisérletezés, zúzás, no bullshit. Minden hangnak oka van, de nem célja. Összetevőiben punkot tartalmaz. Pszichedelikus élményt okozhat. Minőségét megőrzi. Mindez a Lumenben.

Window | Freakin Disco az Instantban!
A Freakin' Discot ha leginkább egy szóval kéne jellemezni, az a psychedelektronika. A decemberi, telt házas lemezbemutató után ismét Budapesten játszanak, az Instantban. Lesznek szörnyek, pszichedelia, tánc és utazás. A Window pedig neosoul, trip hop és elektronika vizeire evez majd el mindket. Itt szörnyek nem lesznek.

GurlBosss
Mi lehet jobb egy tecfhnobulinál a Brodyban? Hát olyan, amin csak lányok játszanak! Hogy az miért olyan jó? Hát a Brodyban kiderül.

LOKAL
Egy igenhosszú házibuli, trillió táncos árnyalatot a membránokra festő városlegjavával, de átdörömbölő szomszédok nélkül = a maraton, amiről még a nyár végén is bevillódznak majd az emlékek. 20 előadó, 16 act, 24 óra.

PÉNZ utoljára a régi Gólyában
Hamarosan most már tényleg költözik a Gólya, úgyhogy most van az utolsó esély, hogy nagyon ütemes zenére nagyon gyorsan lehessen nagyon ugrálni.

Vasárnap


▼・ᴥ・▼ // Doggos & Daggers \\ ▼・ᴥ・▼

A Szimpla Teremben lehet tetoválódni, meg pettelni a doggókat, ameddig bírjátok. A Herosz Budapesti Állatotthon-tól jönnek gazdára vágyó és már befogadott borkók is, szóval lesz puhaság bőven.A permanens testfestést @tattanna_ és @awkwardaron szolgáltatják témába vágó flash designokkal. Ha van egyedi kutyás elképzelésünk, akkor e-mailben vagy Instagramon lehet előre időpontot foglalni (legkésőbb 3 nappal az event előtt), ha pedig a helyszínen kapunk kedvet a fájdalomhoz, az még jobb. A befolyt összeg a HEROSZ állatotthonnak megy, amitől mégcoolabb ez az egész.

SOLD OUT! Night Lovell (CA) - Akvárium Klub, Nagy Hall
Erre is sajnos már csak ticketswapem tudunk jegyeket vadászni, ugyanis Night Lovell Ottawa talán legihletettebb fiatal szövegírója és producere szcénájának. Dark Lighttal hozta el azt a friss hangzást, ami már rég hiányzott Kanadából.

Egész hétvége


FRESH MEAT

Szerdán nyitott, de április elejéig látogatható a Budapest FotóFesztivál és a Hybridart együttműködésben hagyományteremtő céllal pályázatra beérkező munkákból született kiállítás. A Pályázatot 35 év alatti fotográfusok számára hirdették meg csoportos kiállításon való megjelenésre.A tematikailag kötetlen felhívásban arra keresték a választ, hogy mi foglalkoztatja most a fiatal fotográfusokat, melyek azok a tematikák, kérdések, melyek mentén sorozataik / portfóliójuk formálódik. A díjazottak: Diósi Máté, Hitre Imola, Lázár Dóri, Milica Mrvić, Rédling Hanna, Sivák Zsófi

A bejegyzés trackback címe:

https://programfanni.blog.hu/api/trackback/id/tr6614675392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása