Van ott más is, vagy csak a hangos zene? Nappali elfoglaltságok a Strandfeszten

Balra Dimitri Vegas & Like Mike, Anne-Marie, a Bastille, Jason Derulo, Jonas Blue és John Newman, jobbra Sven Väth, Tale of Us, Adam Beyer és Amelie Len. A tavalyi keszthelyi kiruccanás után a B my Lake visszaköltözött Zamárdiba a Strand mellé, így még a közös placcra tett bejáratoknál is eldöntheted, melyik nap melyik fesztivált választod. Nappali programok a STRAND Fesztiválon, amire nyugodtan kiviheted anyut vagy Kimet és Kimet a dél-koreai cserediák-ikreket!

Detox jóga@Diákhitel kávézó 12:15 minden nap

Ászanázás másnapos fesztiválozókkal. Tiszta csakrákkal még többet adhatsz a szellemednek, és a az azt hordozó testednek. Nem is tudtad, hogy ott is van izom, mi? A jóga mindenre jó.

A szerelem pszichológiája Matyi Csongorral@Diákhitel kávézó péntek 15:15

Bánod, hogy hajnalban kisurrantál a sátrából, mert lehet hogy életed szerelmével nem cseréltél telefonszámot? Tavaly itt jöttetek össze, idén elosztottátok a fesztiválokat, hogy ne találkozzatok, pedig mindketten szerelmesek vagytok? Béna, ha kimondod, ő vajon mikor mondja ki? Kínzó kérdések, szívtájéki bizonytalanság, SZERELEM. Vagy nem. Ha ilyesmikre keresel pszichológiai keretrendszert, itt megkapod!

Strand Art Senával és barátaival@Strand Art csütörtök-péntek

Tradicionális afrikai ruha dekor tanulás, ghánai adinkra szimbólumokkal textilfestés, ékszer alkotás újrahasznosított anyagokból vagy éppen saját STRAND póló készítés – minden nap déltől egészen kora estig. Csináld magad!

Te is szépen festesz@STRAND Festő iskola minden nap

Itt minden nap déltől más-más technikával, a Manzart rajziskola és művészeti műhely gyakorlott és rendkívül népszerű tanárai segítségével teljesedhetsz ki kreativitásilag. A helyszín fővédnökei a Blahalouisiana tagjai, akik maguk is részt vesznek majd néhány foglalkozáson.

Songland Molnár Tomival@Songland minden nap 15:00-19:00

Ennél még te is jobb dalszöveget írnál? Hajrá! Itt minden délután az egyik legtöbbet foglalkoztatott dalszövegíró (és nem utolsósorban a JETLAG frontembere), Molnár Tamás vár, sőt itt lesz a Hiperkarmás Bérczesi Robi, Eckü a Hősökből, Csorba "Játszik" Lóci, hogy megosszák, mitől jó, hogyan készül a jó dalszöveg. Ha rendesen kikupálod magad, a te dalszöveg-részleted is simán bekerülhet a STRAND aftermovie dalába!

 

Fluor mozija@kertmozi

Magyar kultfilmek rogyásig, amiket vagy láttál, és meg kell nézned újra vagy nem láttál, ezért illene végre megnézned!

Csütörtök 23:00 Liza, a rókatündér - 01:30 Rossz versek :: Péntek 23:00 A Tanú - 01:30 #Sohavégetnemérős :: Szombat 23:00 Sose halunk meg - 01:30 Üvegtigris

A bejegyzés trackback címe:

https://programfanni.blog.hu/api/trackback/id/tr6615019476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása