VIP napival korán lenéztek, ezek lesznek, reggelig ellesztek - Balaton Sound péntek

79grmsdw.jpegKérdezősködés helyett elegánsabban érkezel meg a hétvégére, ha előre tudod, mik lesznek Soundon, amik tuti beadják pénteken és szombaton. Fogalmatlan bóklászás pénteken vs. határozott léptekkel megcélzott 20+-os programok.

Fashion Show a Glam Beachen

Ha már kivetted mára a szabit, ne várj semmire, tűz le Zamárdiba, hogy a Sound vidám napfényes arcával találkozz először. Kora délutáni szolid megőrülésnek látszik Kerenyi Virag divattervező és Lakatos Márk stylist extrém showja, Poli és Bootsie ehhez illő zenéivel. Még a végén te is végigvonulsz a kifutón, a csajok meg elájulnak bent a melóba, ahogy meglátnak Márk élőjében az Instán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mark Lakatos (@markolakatos) által megosztott bejegyzés,

 

Sasha Braemer - TCL Stég 17:00

A mindig is iránytűnek számító berlini e-zenei szcénában majd 20 éve mozgó, teknó hangszeren játszó muzsikus épp akkor kezd, mikor már túl vagy a bejutási hacacárén, és végre innál egy valamit. Klasszikus, ívre felhúzott szettet várunk tőle lassú zsutyu-zsutyukkal az elején, ami szépen szigorodik szárazabb tekhauzba, a végén elnyúló csilingeléssel, és jókor rátett mélyekkel. Észre sem veszed és a végéig maradsz.

Dubfire hajósbuli

Felnőttprogi progin felnőtteknek, akiknek Deep Dish Home-ba mekkora volt már! Ide megy mindenki, akivel tíz éve nem találkoztál, aki nem akar összefutni a gyerekeivel, akinek még megvan a kocsiban a Global Underground 021: Moscow, aki a Driving to Heavenre fogant, és anyu tiltása ellenére megnézné, mikre buliztak akkoriban. Tudod, hogy ha ezt választod, végig maradsz, ugyanazokkal az arcokkal meg az egyik Deep Dish-sel. Röfögés és rotyogás bent a Balatonban.

Ne ott tudd meg: legalább a 3 napos bérlettel a csuklódon, külön jeggyel tudsz csak kihajózni, és du. 5-ig oda kell érned a siófoki kikötőbe!

Dubfire a parton - Jägermeister presents: The Club 02:30

Ráadás, ha nem tudod elengedni fél 9-kor, vagy B-terv ha estére jössz, csak mai jeggyel. Amúgy meg felnőttprogi progin felnőtteknek, akiknek Deep Dish Home-ba mekkora volt már! Ide megy mindenki, akivel tíz éve nem találkoztál, aki nem akar összefutni a gyerekeivel, akinek még megvan a kocsiban a Global Underground 021: Moscow, aki a Driving to Heavenre fogant, és anyu tiltása ellenére megnézné, mikre buliztak akkoriban. Igazi csapatás főidőben a legendás progibulik és a 4:3-as képarány korszakába szerelmeseknek!

The Debut a TLC stégen - 23:00

A hajós Dubfire-ről ott taliztok majd mindenkivel, innen mentek a szárazföldi Dubfire-re, ha végre ideérnek a többiek, meg hát ma van Debut, eleve ezért mentetek Balaton Soundra. Ha nem ismered őket, de általában megnyugtat a mindenki ismer mindenkit érzés, ott a helyed, figyeld meg mennyi ismeretlen örül majd neked! A Debuttől megszokott röfögős deepeket, okos teknót, hosszan épülő teches rüttyürüttyüt, és azokat a perceket, mikor mintha ugyanazon az ibizai fapadoson mindenki egyszerre próbálná benyomkodni a kabinbörijét a kalaptartóba, biztosan szeretni fogod! 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@thedebutband által megosztott bejegyzés,

 

 Borítókép: Kálló Péter (RockstarPhotographer)

A bejegyzés trackback címe:

https://programfanni.blog.hu/api/trackback/id/tr8314926794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása