Kagylóra sört, risztrettóra melanzsot

Fekete hétvége elé nézel, ha kagylózabáló vagy kávéőrült vagy! Két programot ajánlok, bármelyiken jampizhatsz, csajozhatsz, családozhatsz, sznoboskodhatsz, de az se baj, ha csak simán elmész és kipróbálsz pár új ízt, élményt, mint a rendes emberek. Szombaton végre Nórika is felteheti kedvenc kérdését anélkül, hogy az étlapba süppesszen a szekunder szégyen.

A kagylótok mennyire friss?

Elsőre erős táplálkozás-kultúrtörténeti elrugaszkodásnak tűnik, a földrajziról nem is beszélve, de mire való az utolsó langyos hétvége, ha nem a valóságtól elszakadásra a

SzeptemBeer Feszt és Feketekagyló Esten a Lupa Beach fehérhomokos, pálmafás vízpartján?

A karibi díszletbe rakott kézműves sörös, bajorkolbászos, sramlizenés, ingyenes kajapia-fesztiválon csak a nyámnyilák és Juhász doktor érik be a megszokottal, a bátrak a Hedon, a Horizont, és a Hübris után beállnak még a cseh Lobkowicz Group Platan 10° világos lágeréért, aztán a sváb táncosokhoz, utána texasibluesrock-pózba, végül bokáig a strandhomokba. A hősök pedig a szombati, workshop plusz kagylóesten barnasörrel készült kagylótáljaik fölött diadalmaskodnak.

kagylo3.jpg

A fesztivál mindkét hétvégi napon 11-től 23 óráig tart, a belépés ingyenes, a gyerekeket letámaszthatod az örzőben, ha jól viselkednek, vasárnap este tüzijáték! Ezalatt végig ingyenes a Lupa Busz, ami délelőtt 10.30-tól este 19.30-ig megy a Lupa felé, a Westend, Vapiano Váci út, Margit Híd, Budai hídfő, Flórián tér, Békásmegyer, Heltai J. tér megállókat érintve. Vissza először 11.25-kor, az utolsó a Lupáról 22.15 indul.

kagylo.jpg

Ha a közig. határon túl a tériszonytól elkap a szapora légzés, vagy inkább józanul szeretsz okosan bólogatni, kávésznoboskodj inkább a város közepén! A kávé világnapján, szombaton, a kimondva hasonló ízű

Kávé Napja 2019 bulin az Akváriumban

rengeteg új ízzel, ismerőssel, és felkészült baristával találkozhatsz, és egy nap alatt  annyi trend- és tudásfórral erősödhetsz, amivel egy évig biztosan a céges teakonyha alfája maradsz. Kétezer forintért, amiért minden állomáson jár kóstoló és háttérinfó. Ha korán mész, és bekészülsz pár Arabicától, még a Lupa is belefér és huss, hétfő lesz!

Utóbbira itt tudsz becsekkolni, a kagylóbuliról meg itt van infó.

A bejegyzés trackback címe:

https://programfanni.blog.hu/api/trackback/id/tr1515175018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása