A pünkösdi hétvégén nagyon kinyit a Balaton

Péntek

 

Quimby a WOW kompon, hivatalos before és after Zamárdiban a MOL Nagyon Balaton Teraszon

Te Szántódon szállsz fel a kompra, a haverod Tihanyban. A Balaton közepén összekapcsolódnak a hajók, és a Quimby nyom egy fasza koncertet. Persze miért indulnátok két helyről, ha együtt is mehettek, meg az összekötés akkor is menő, ha senkit nem ismersz a túloldalról vagy most vagy tizennegyedszer ilyen bulin. És ha most nem is férsz fel, megvárhatod a többieket a terkában. Milyen terkában? Hát az AFTERKÁBAN! A teraszon ma Candyman és Hallgass Hazait próbál megvigasztalni, hajnali kettőig tart a lötyögés és topogás, addigra csak megvidámodsz. A kompos buli sold out, a parti parti ingyenes!

 

Szombat


Hedon sörhajó a vizen
Nem lehet elégszer elmondani, hogy felhevült testtel nem ugrálunk a vízbe, gyerekek, és ön dönt, úszik vagy iszik. A Hedon sörhajóján persze pancsoljon, aki hazafele vezet, végig kell kóstolni az összeset, ha már a tó közepére is kihozzák a sört. Veled együtt. Szombaton fut ki először, ha jól helyezkedsz, te lehetsz az ember, aki az első korty IPA Coladát legutította az idei szezonban. És fizetett érte. A 2900 forintos jegyben már benne van a hajóút és ötféle sörből egy pici. A hajó Siófokról indul fél hatkor és ott is rak ki két óra múlva.

Palace nyitó a Plázson
Palace nyitón voltál? Megyünk Palace nyitóra? Síjj, mekkorát mentünk Palace nyitón! Ha nem hallasz ilyesmiket magad körül, nem is a Balatonon vagy. Az idei partiidőszámítás szombaton kezdődik, három helyszínes megaopeninggel, az r'n'b színpadon dj Barta pörgeti az r'n'b és sláger szcéna felejthetetlen muzsikáit, a Dark Roomban Davko, Pat Duff, Peter Makto, Toto Jr, és blogunk régi barátja Rizkid rotyogtatja az okos hauzt, az Arénában pedig a hazai EDM színe-java (Andrewboy, Andro, Bárány Attila, Bricklake, Christopher, Droplex, Metzker Viktória, Regan, Willcox) rakja oda a magáét azért, hogy neked ne kelljen mással foglalkoznod, csak hogy őőőőrüljél meg!

Bëlga & Krúbi nagykoncert a Plázson
Ha otthon maradt a fehér inged, nem vetted meg az új rucit Palace nyitóra vagy csak épp bírod hip-hopot, ott a helyed a Bëlga & Krúbi nagykoncerten, ami a Plázs nyitóbulija. A belépő ráadásul jó a Palace nyitóra, ha úgy megindultál, hogy megmennél. A szórakozási szokásaidnak megfelelően válogathatsz a sima, a VIP, a VIP Gold embertípus igényeire szabott szolgáltatáscsomagok közül, a backstage csúcsbelépőhöz pedig még luxusvécé is jár, és csak rajtad múlik, ha nem sikerül pacsiznod valamelyik fellépővel.

Csajszombat a füredi Sun Cityben

Ha elmúltál már 17 (a VIP-hez 18), és az északi parti upper class csendesebb, mértéktartó életét éled, lesz hova elmenned este 11 után is, amikor az utolsó nonstop benzinkút is bezár a 71-esen. A Sun City még mindig van, sőt, csaj DJ-s bulival vár, ami kimondva is izgalmasan hangzik, hát még élőben! Régebben ott lehetett aludni, kis színes bungalókban,  vagy próbálni, ahogy Zsótit és Holapicsába vagy Zsótit próbálták a kis pajtásai megtalálni hajnalban az ablakod alatt. De ha a buli jó, minden jó! Játszanak: Yamina, Regan, Andrea Lane, Marta Vendrey.

Vasárnap


Compact Disco a siófoki Pünkösdi fesztiválon

Az idén is megrendezésre kerülő ingyenes és kutyabarát négy napos városi fesztivál hagyományos helyszínén, a siófoki hajóállomáson, ahol gasztro árusok és kézművesek várják a vendégeket, 20:00-tól az elektronikus popzenét játszó, országszerte népszerű Compact Disco lép fel. 

Egész hétvége

 

Balatoni Hal-és Borünnep Füreden

Nyugisabb, kényelmesebb, napközbenibb, kutyásabb, borosabb, halasabb program koncertekkel, borbemutatókkal, pontyokkal és süllőkkel és az idén vendég tiszafüredi halételekkel a Tagore sétányon. Ingyenes!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://programfanni.blog.hu/api/trackback/id/tr4314882904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása