Hip-hop workshop, locsolkodás és szabadtéri topogás

Szombat


Easter Hip-Hop Weekend '19

Egy hétvégére az utcai művészetek veszik át a terepet a Trafóban, az első itthoni hip-hop workshop sorozaton a graffiti, az utcai táncok, a MCing – rappelés – és a DJing művészetében merülhetnek el az érdeklődők két teljes napon keresztül. Lesz folyamatos gyakorlási lehetőség is, jamek, a tapasztaltabbaknak haladóbb foglalkozások, illetve filmvetítés, diskurzusok a kultúráról, a művészetről, az alkotásról.

santsat
Újraindul Budapest kedvenc félig titkos szabadtéri bulisorozata, a santsat, ahol mindig valamilyen igazán különleges helyszínen lehet naplementébe topogni magunkat. Szombaton déltől tízig a Pál-völgyi-barlang mellett van lehetőség önmagunk agyagból való meggyúrására, majd akut állószolárium-állapotba kerülésre a budai dombok bal orrlukában. Zenei aláfestés Kristóf Kelementől, Csörgő Marcitól, Adis Abbétól és az este a Toldiban folytató Tom Slecttől. 

Jazzékiel / Tranzkaphka live - Akvárium Klub
A Jazzékiel utoljára koncertlemezét mutatta be az Akváriumban bő másfél évvel ezelőtt. Ezen az estén új dalokat hoznak az év végére ígért negyedik albumukról. A zenekar egyetlen fővárosi koncertje a tavaszi szezonban. Závada Péter zenei projektje a Tranzkaphka ezúttal nem a new wave hiphop felől érkezik, hanem a Ratkóczi Hubával közös experimentális spoken word, gitár-szöveg felállással.

36085429_1936611749963068_6574259367145635840_n.jpgsantsat

Tomszeret: Aera (Innervisions, Permanent Vacation)
Tom Select vendége ezúttal vele együtt érkezik Berlinből. A 2 szelektor majdnem szomszéd a neuköllni no-go zónában, nem kérdés hogy veszélyes estére lehet majd számítani! Aera többször járt már Budapesten. Legutoljára a Lärm nyitása környékén valamikor 2014-ben. Azóta eléggé beindult a srác karrierje, megjelentek zenéi Dixon és me kiadóján az Innervisions-nél, majd Mano Le Tough kiadójánál a maeve-nél és pár hónappal ezelőtt pedig a Permanent Vacation adta ki új albumát The Sound Path címmel. Amikor nem zenéket ír akkor a világ különböző top klubjaiban játszik dj/live szetteket New York-tól Mexico City-n át Kuala Lumpurig, nem megfeledkezve saját hood-jának techno templomáról a Berghain / Panorama Bar-ról. A 420 day alkalmából Tom és Aera egy egész estés zenei utazással készül a 4/4-es zenék bugyrain át egészen a hajnali megvilágosodásig.

B+L ✦ A Very 420 Easter Special
Bűnös és bűntelen élvezetek mellett full glam is lesz Bianca és Lujza 420 dayes easter specialján a Vittulában.Részletekért és hangulatfestőkért a katt az eseményre!

ROBOT2 II Shell Beach I Berriloom & The Doom I AFLMSMP [RO]
Április 20-án a Shell Beach érkezik a ROBOTba Undos (Seen/Grand Mexican Warlock/My Small Community) vezetésével, aki a tavalyi beugrós szerep után immáron teljeskörű frontembere a zenekarnak. Az este vendégei a ʙᴇʀʀɪʟᴏᴏᴍ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ᴅᴏᴏᴍ és a bukaresti Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut.

Nem alszom 8.0
Szokásos csütörtök esti nem alvás, csak most szombaton.Inszomniás lányoknak lányokkal, alvajáró fiúknak fiúkkal, álmukban beszélő lányoknak fiúkkal. Stimulánsok: disco és house a forró kávéhoz, hideg sörhöz, a wcre várakozáshoz, deep és dub techno a gátlástalan asztalon táncoláshoz. Házigazda: Missetill, grátisz: Hexcode.

Vasárnap


Hollókői Húsvéti Fesztivál 2019

Hollókőn idén is rengeteg programmal készülnek a Húsvétot hagyományosabb keretek között ünneplőknel. Vasárnap több locsolkodással, Aurevoir és Kerekes Band koncerttel, és táncházakkal is készülnek, a történések pedig hétfőn is folytatódnak.

Hétfő


KERET Szülihét

A hétéves Keretblog idén egy egy hetes ünnepi körúttal lepi meg magát, melynek az első állomása hétfőn, a Vittulában lesz rögtön két koncerttel.

Amúgy meg mindenki egyen-igyon, locsolkodjon, kiránduljon, piknikezzen, napozzon, mert végre isteni idő van!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://programfanni.blog.hu/api/trackback/id/tr1114773722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása