Szandra! Lerongyolunk szandra? - Itinier Balaton Sound-turistáknak szombatra

Ahogy az lenni szokott, a Sound csúcsnapján rászabadul a temérdek napijegyes az egész hét végigtolásában utolsó előtti lendületet vevő fiatalokra, és rácsodálkoznak, hogy bírja meg mit keres itt a másik. Tudjad, mit akarsz, mikor ott sodródsz, segítünk!

Hernan Cattaneo a Jägermeisternél - 19:00

Az argentin proghauzpápa ahogy kiszáll a partihajóból, máris kezd a parton, istennek hála, mert a nappali bulikban kötelezően odafigyelősebb szetteket raknak össze a nagy nevek. Ha a negyedik trekk után el tudod engedni a hiábavaló shazamozást, sosem hallott, hosszan épülő, az átkeverésben percekig egymásba fonódó zenékre pumpálhatsz vigyorogva a síjj, váó, sssztakrva, hogy eltalálta naplementés levegőtologatásig. (Nem eltalálja, kb. tudja, 20:45) Napkeltéig láthattad őt már itthon, ilyenkor nem annyira, ezért érdemes.

 

Truesounds, stég 23:00

A soproni srácok tizenéve változatlanul az itthoni underground tekdiphauz szcéna meghatározó csapata. A megyünk Truesoundsra Zegtől Nyíregyig ugyanazt jelenti, megyünk Truesoundsra. Ha nincsenek barátaid vagy újakat akarsz, ott a helyed, a bulijaikon mindenki táncol, örül, táncol, örül. Szép kiállásokra rakott huhogós mélyek, tapsolós témák, rotyogás, vigyorgás.

Claptone, Elrow az casa Bacardi 02:30

Még mielőtt beraknád a fejükön furcsa dolgokat viselő introvertált e-fellépők kategóriába, jó ha tudod, hogy ők egy a fejükön furcsa dolgot mindjárt ketten viselő duó, akik a fősodortól távolabb, és nem emiatt népszerű arcok. Kisebb klubpartikon amúgy találkozhattál velük, vagy azzal, amelyik épp nem máshol nyomott egy seggrázós-ugrálós újdiszkó-válogatást. Billentyűfutamok, sisszű-sisszű diszkócintányérok, feszes basszus a ma korszerű 119 BPM-en. Ha anyu csak öltönyben engedett el, ide szökj ki a VIP-ből bulikázni!

Collective Machine, Elrow at casa Bacardi 04:00

Tudtad, hogy ez a srác magyar? Domján Márió saját dolgaitól fossa le a bokáját mostanság a fél világ Carl Cox, Ritchie Hawtin, vagy Luciano fellépésein. Persze ők nem tudják (a bulizók, a DJ-k nyilván igen), de te igen, ezzel a tudással már csajozni is jó eséllyel lehet. Okos, vibráló, hauzért rajongó lányokra számíts a buliján, akik reggelig tolják.

Köztük meg ott a VIP, úgyis mindenki ott lesz. De valaki biztosan.

A bejegyzés trackback címe:

https://programfanni.blog.hu/api/trackback/id/tr4814929368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása