Balaton Sound 0. nap szerdai 5 fellépő, akiket szerintünk megnézel

marvin-meyer-yvvevm8uree-unsplash.jpgAz idei Soundon lesz jó néhány kuriózumnak számító fellépő is a headlinerek mellett, akik frissek, érdekesek, és nem nagyon jártak még nálunk, vagy ha igen, simán lehet, hogy neked kimaradtak. De most ott leszel Zamárdiban, ők is, úgyhogy nincs akadály, meg kifogás. Őket nézed meg szerintünk az első napon:

J Balvin - 20:00 Nagyszínpad

Ha névről nem is vágod ki ő, a spanyol rapper számai mostanában kezdtek ömleni mindenhonnan, figyeld meg, amit felismersz, simán eldúdolgatod majd egy pohár valamivel a kezedben. 

Ski Mask the Slump God - 19:30 Dreher Aréna

Van hova lépni, ha mégsem fognak meg a latinos ritmusok J Balvin fellépésén, vele egy időben a szintén rapper Ski Mask, a napfényes Floridából (lol), erős mély ütemekkel teletűzdelt, pörgős szövegű produkcióval döngöl bele a parti fövenybe. A srác mindig hatalmas beleéléssel tolja végig a koncertjeit, energiája a tömegre is kihat, amiből masszív buli tud kerekedni.

Tchami x Malaa - 01:00 Dreher Aréna

Az első napon az arany középút az apukás deep house és huszonéves szervezetnek való trap között Tchami x Malaa produkciója lesz. Malaa maszkot visel, nem tudjuk biztosra ki ő, de erősen gyanítható, hogy DJ Snake másik projekje, aki amúgy vasárnap fog fellépni a Sound nagyszínpadán. A duó főként future house zenékkel operál, és ebben az idősávban nehéz enné jobb alternatívát elképzelni a buliroller felpörgetéséhez.

Valentino Khan - 02:30 Dreher Aréna 

A jellegzetes bajszáról könnyen felismerhető Valentino Khan fogja fellépése során a zenei stílust átvinni houseból a trap/dubstep vonal felé, saját produkciói bass house és dubstep vonalon mozognak, élő showjában is ezeket a stílusokat vonultatja fel váratlan váltásokkal. A bass stílus szerelmesei itt tökéletes egyveleget kapnak a zenékből, és ha még hajnali 4-kor sem volt elég a headbangelés, a Next Level csapat tagjai, Dublic és B’Andre fogják a tört ütemű zenék i-jére feltenni a napfelkeltét.

Borítókép Marvin Meyer on Unsplash

A bejegyzés trackback címe:

https://programfanni.blog.hu/api/trackback/id/tr6414923972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása