Bejgliletáncolás felsőfokon

Csütörtök


Hangember évzáró + Pizza Amore

Eklektikus éjszaka várható a Gólyában karácsony után. Tematikátlan est, ahol nem egy szcéna, vagy egy stílus képviselői, hanem két teljesen különböző formáció lép fel egymás után. Miért? Miért ne? A Hangember feltörekvő belpesti együttes, versekre és saját verselő szövegekre épülő, alterből merítkező, de annál tovább mutató zenével, a Pizza Amores fiúkról meg tudjuk, hogy mindig nagyon különleges szelekcióval készülnek, amitől garantáltan le tudunk mozogni néhány töltött káposzta tölteléket.

Mary PopKids Xmas Special ✘ Trafó /vendég: Ohnody/
A két ünnep között rendhagyó koncerttel készü a Mary Popkids a Trafóban. Dalaikat áthangszerelt formában, a VoiceStation kórus zseniális kíséretével hallhatjukmost. Igazi after karácsonyi esemény lesz! Előzenekaruk az éteri OHNODY lesz. Dresscode: csúnya karácsonyi pulcsi!

Freakin' Disco Monster lemezbemutató / Toldi
A Freakin' Disco bemutatja új lemezét. Jön a Monster! A Chemical Brothers találkozik Thelonious Monkkal. Karácsony utáni veretés. Zenéjükben keveredik az elektronikus zene precizitása a jazz improvizációkkal. Saját maguk definiálására három szót használnak: jazz, űrzene és techno, itt is le lehet adni néhány szelet bejglit.

48926372_1922480861201622_8398474476181782528_o.jpgFotó: ajanosjanos

Péntek


Fekete Zaj Tél 2018 // Dürer Kert

Nem kell jövő nyárig várni a Fekete Zajjal szimpatizálóknak, ha találkozni szeretnének: december 28-án ugyanis szokás szerint megszervezik a téli Fekete Zajt is a Dürer Kertben, ahol 4 színpadon összesen 20 koncertre kerül sor, többek között a török She Past Away, a mexikói Rabia Sorda, az olasz Geometric Vision, a francia Dear Deer és a Vágtázó Halottkémek szereplésével.

Fat & Cute x Not The Bees x Giliszta @Három Holló
A Három Hollóban gondoskodnak róla, hogy a két ünnep között se aludjunk a kajakómától téli álmot, hiszen egymás után lesz három szuper köncert. A föld alatt munkálkodó GiLiSZtA zenekar, ki bizony psychodelickatus pék funk/fék punk stílusban facsargatja a koncertre látogatók fül- és agytekervényeit, gyakorlatilag a huszonnegyedik század közepe óta tulajdonképpen. A szegedi Not The Bees zenekar hagyományos darázsrock bandaként indult, mára azonban a poszt-méh műfaj úttörőivé nőtték ki magukat. Idén sem maradhat el évi rendes egy állomásos budapesti turnéjuk, az anafilaxiás sokk garantált. A Fat&Cute pedig fuzzy haze & babe & roll, hyperpower trió, ep-jük friss és ropogós ráadásul kettéáll tőle a hajunk.

The Qualitons & Deep Glaze - Akvárium Klub
Két csodálatos zenekar csodálatos koncertje egy helyen! A 10 éves fennállását ünneplő The Qualitons zenekar sajátos ízű funk-rock-beat zenéje igazi unikumnak számít a hazai és európai könnyűzenei platformon. Koncertjeiket a vokális, fülbemászó dalok, a groove-os lüktetés, a pszichedélia és az improvizáció különleges találkozása jellemzi. Az alternatív és klasszikus rock and roll elemeket vegyítő Deep Glaze ereje a hitelességében és egyediségében rejlik. Zenéjükben érezhető a folyamatos kísérletezgetés, amely a mediterrán elemek használata mellett a különböző stílusok vegyítésében mutatkozik meg. Egyedülállóan telt hangzásukkal, erőteljes színpadi jelenlétükkel lebilincselik a közönséget. Elég jól hangzik, nem?

Évösszegző MEGA PIMP Péntek
2018 minden idők legpimpebb éve volt. Nincs hát méltóbb zárás, mint egy igazán felpimpelt péntek este. Persze, hogy a Közpiben! Vike & Mr.Mstrs révelnek egész éjjel, ráadásképp még bónusz PIMP vendégek érkezése is várható.

Toldi / Discó Karácsony
A Toldis discó karácsony az év egyik legszebb ünnepe, de tényleg. Tavaly egy csodálatos bejglidobálás alakult ki mindenidők és a jövő diszkózenéire egyaránt nagyokat ropizva. Minden arc mákos és diós lett, és az egész lemoshatatlanul ragadt mindenkire az örömkönnyektől. Az pult mögé náhány számra betáncoló dj barátok nem tudják jobban kifejezni a szeretetet, mint hogy mindannyian felteszik azokat a szürreálisan boldog DISCÓ zenéket amiket éppen a legjobban szeretnek. Ha az otthon melege után valami igazán lélekperzselő táncra is vágyunk, itt ezoterikus magasságokban élvezhejük a Karácsonyi és a DISCÓ szeretet túladagolását.

Szombat


Doktor Zsivágó

A filmtörténet egyik legtragikusabb viszonya a huszadik század elejének Oroszországából újra mozivásznon a Bemben.

Galactic Gymnastic
Év végi önfeledt diszkózás Galactic Jackson pajtásunkkal a Nemdebárban. Ami várható: ritmusra pulzáló fények, csillogó szemű pártnerek, elhagyott magányos flitterek. A stroboszkóp legyen velünk!

THE NéG€RZ X El BAGO - €LőSZiLV€SZT€R (T)RAP BULi
A NéG€RZ bulijainak tartalmát csak az arra érdemesek érthetik: AZ iD€i €LőSZiLV€SZT€RKOR iSMéT OLYAN BULiT HOZUNK €L A TOLDi TALPONáLLóBA, AMiT JöVő iLY€NKOR iS €ML€G€TNi FOGTOK. D€C€MB€R 29-éN N€M MáST, MiNT AZ UTCA €GYiK L€GHiT€L€S€BB RAPP€R€, El BAGO LéP SZíNAPDRA HOSSZú iDő UTáN. ő MáR AKKOR K€MéNY€N NYOMTA TRAP BiZNiSZT, AMiKOR iTTHON MéG AZT S€ TUDTáK, Mi AZ.
A F€LLéPéS €LőTT éS UTáN HAMiSíTATLAN (T)RAP BULi A THE NéG€RZTőL.

▩ CRIME ▩ ▩ Mor Elian ▩ Lärm ▩
A Lärmesek nem bírják hátrahagyni 2018-at egy utolsó felszabadító rave nélkül. Előszilveszteri ünneplésükhöz csatlakozik a Los Angeles-i és berlini székhelyű Mor Elian is, akinek zenéi a Prime Numbers, Hypercolour Records kiadóknál landoltak, szelekcióját pedig az innovatív techno, űrbéli acid és electro hangzások uralják. A fővárosi underground techno mozgalmuk eközben extra b2b szettekkel készül.

Vasárnap


Dress up and go nowhere - Dope Calypso & Felső Tízezer

Nem kell pezsgőt inni, nem kell a petárdázó embereket kerülgetni, nem kell rettegni a magukra hagyott állataink meglesznek-e, nem csókolgatják az arcunkba virsli, és unicum illatú idegenek, csak ha kifejezetten megkérjük. Nem kell üvölteni, csak ha akarunk, nem kell visszaszámolni, csak ha akarunk. Nem érezzük úgy reggel, még egy évünk a levesbe ment, és semmi nem történt, mert csak egy éjjelünk ment a levesbe, azt meg már rég megszoktuk. Nem kell lencsét enni virslivel, és hallgatni a hülyeséget, hogy elúszik a szerencsénk, ha benyomunk egy halrudat. Nem kell fogadalmakat tenni. Ezt kínálja péntekre a Dope Calypso és a Felső Tízezer az Akváriumba.

BOTB előszilveszteri csajbuli vol.7.
Bár egyre több lány kerül be időről-időre a keverők mögé, egy estére most mindenféle műfaji megkötés nélkül teljes mértékben övék az irányítás. Kemény lesz, mint a decemberközepi jég, forró, mint a Beat levegője teltházkor, a szerelembe esés pedig egyszerűen elkerülhetetlen. A szerelem tárgyai: Tightskiller & Lovely Rita és a kösz h aggódsz párosa. Fiúk csak a parketten! (Disclaimer: tightskiller=én)

Street Groove Summit Special > Ambient
Különlegesen kiemelt, lemez- és house-központú baráti sörözés és nagycsalados ölelkezés az Ambientben. Velünk lesz Pæonï Music labelhead Grema Marci ezúttal live set formátummal, megkerülhetetlen Klayman nagymester és a Pizza Amore srácok. Házigazda DJ Reload és Akos V lesz most is. Jelentős koncentráció várható a Chicago - NYC - Detroit aranyháromszögből, de persze néha kitekintünk ebből a biztonságos zónából is.

Garden Party vol. 5
Idén is lesz Garden x Toldi buli, hogy aki szilveszterkor nem menne sehova, az se maradjon TÁNCOS MULATSÁG nélkül! Aki pedig az újévi partit is megtolja, annak nem árt a bemelegítés! A pult mögött erős női karaktereket láthatunk majd, mint például Kreif Zsuzsi és Lovrity Kata, két szuper animációs csaj a legfrissebb arc Szilágyi Róza kurátor lesz, Tomcsányi Dóra divattervező pedig két jóbarátnőjével, múzsájával, rajongójával, Samaras Daphneval és a török istennővel, Mervével játszik majd együtt. Mindenki előtt Doraxplorer warmupol.A ropnivaló mellé vattacukor is lesz, sőt, az első 50 érkező ingyen juthat hozzá! 

Elő-szilveszteri bejgli temető session w/ Drizzy & Pizza Amore
Elő-szilveszteri házalás a TELEP-en, Drizzy b3b Pizza Amore, bemelegítő ácsorgás az ablakon innen és túl, bemelegítás a másnapi topogásra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://programfanni.blog.hu/api/trackback/id/tr8014517788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása