Ez a hétvége olyan kemény lesz, mint a jég

Csütörtök


Hímző szakkör

Szeretnél valami személyeset készíteni a jóbarátoknak karácsonyra, de nem tudod mit?
Vagy csak simán bepofátlankodott a hideg az aurádba és nem tudod mitévõ legyél? A hímzésnek rengeteg pozitív, terápiás hatása van a szervezetre, nem mellesleg pedig elég forrón néz ki, amikor egyedi mintával készült. Erre van most remek alkalom a Szakkörben. Utána Torso lazulás DJ karddal és CT Kidobóval.

4!!444!!!!
Nem, ez nem valami 444-es támogatói buli, egyszerűen annyi történt, hogy a Dohány utca elejének kis eldugott helye, a skål négy éves lett, aminek alkalmából szinte garantált a pulton arconpörgés.

FotósKarácsony: Csak bor és bejgli!
Szokásos éves összejövetel fotósoknak a Capa Központban, kurátoroknak és mindenkinek, aki érdeklődik a fotográfia iránt. A „Csak bor és bejgli!” tematikájú esten egy kötetlen, baráti összejövetelre, beszélgetésre invitálnak, ráadásul a borról, bejgliről és ásványvízről ők gondoskodnak. A háttérzenét pedig Pentelényi Pál, a Capa Központ programkoordinátora biztosítja zenés alteregójával, Dj Gandharvával.

Galactic Jackson and Friends
A szintikirály havonta legalább egyszer feltünik a Központban, hogy meghívott vendégeivel együtt elkalauzoljon bennünket a diszkó, a house, az acid, a funk és mindezek kombinációjának őrült és varázslatos világába. Vendég ezúttal Wooden Soul Crew.

Popméter 11
Összeállt a kezdő tizenegy. Idén kicsit megkésve, de annál szuperebb módon a karácsonyi időszakra igazítva ünnepeli a Popméter csodás csapata a 11.születésnapunhát egy hamisítatlan popméter-allnighterrel, a legmagasabb színvonalakon, ahogy 2007 óta mindig.

MusicTogether at KAJAHU
Utolsó állomásához érkezett a KAJAHU Musictogether programsorozata, melynek keretében ezúttal Kustánczi Lia, Andrea Lane és Beki M potitekergetésére lehet leengedni a karácsonyi dömping előtt egy kicsit.

Péntek


Céges Karácsony x Exiles x T+U

Hát ez minden túlzás nélkül az év legforróbb bulija, hűsítő témákkal, egy olvadozó bolygóért Immáron negyedik alkalommal kerül megrendezésre a sokak által várt karácsonyi T+U lapszámbemutató parti. Ezúttal azonban a Céges Buli csapattal, és az EXILES kiadóval közös szervezésben, vadonatúj helyszínen, két tánctéren, valóságos sztáresővel tuti fixre felcelluxozzák a minden eddiginél is felejthetetlenebb hangulatot. Ebből egy szó sem vicc, a lapszámot konkrétan György Péter mutatja be, utána pedig olyan DJ-kre pöröghetünk a lemezekkel együtt, mint Kirba x Csájuhász, Saint Leidal The 2nd x Galactic Jackson, Bertók-Porteleki (Parasztok Atmoszférában), és még ezen kívül lesz világítós jégszobor meg hungarofuturista ripacsverseny, szóval tényleg kemény lesz. mint a jég.

Christmas Special w / Wave Twins & Gyenge Twins
Ha valahol a Gyenge lányok a keverő mögé kerülnek, ott szinte biztos, hogy hátak szárazok, torkok selymesek nem maradnak, sőt, a legkényelmesebb cipőnk sem lesz elég, mert garantáltan szállítják titkon imádott, rég elfeledett kedvenc számainkat, amiket aztán hajnalig kicsit könnybe lábadt szemmel üvölthetünk teli torokból. Hozzájuk csatlakozik most a Wave Twins, hát mi lesz itt, földrengés?!

Bianka+Lujza Naon Neon Hanukkarácsony
Hát komolyan nem lehetne osztódni? Hamisítaltan csajpop, kiváló trash, garantált pultontáncolás Budapest legelvarázsoltabb pincéjében a vittulában.

RAVE-olution // X-mess
Újra a Fészekben lesz a következő alkalom, hogy megróbálják összehozni a technot a művészettel. Már kora délutántól lesznek programok az ünnepi hangulatot elkapva, olyanok mint garázsvásár, SelfGroove, aztán meg DJ-k orrvérzésig, például Technokool, CT Kidobó vagy épp Bronksi. Utána After.

Super Italo '83 speciale
A Superitalo-sorozat '83-as különkiadása a Beat on the Bratben. Sőt, Superitalo di natale '83 különkiadás, mert hogy ez egyben az idei karácsonyi italo disco buli. A lényeg, hogy ezen az estén visszaugorhatunk 35 évet, és kizárólag 1983-as számok szólnak. Ez volt az italo disco csúcséve, a műfaj korai kreatív tetőpontja, lesz miből válogatni, és bár csak egy évet fednek le, a zenei változatosság is garantált. Na meg az örömittas tánc. Balla balla!

Shuriken és Johnny Drama ünnepélye a Tintában
Shuriken és Johnny Drama a saját és Azúr kedvenceit játsszák a Tintában lemezekről, sok szeretettel. Csing-csing!

DJ Seinfeld ~ mhmm
Lesz amúgy nem kifejezetten karácsonyi buli is pénteken, ugyanis DJ Seinfeld érkezik teljes mellszélességgel a Toldiba. Amióta múlt tavasszal igazán elkezdte emberek figyelmét elkapni olyan lo-fi house bangerekkel, mint a 'U' és a 'Time Spent Away From You', Seinfeld-nek látszólag csak felfelé ível a népszerűsége az elektronikus zene világában, sőt az ikonikus Rolling Stone magazin a 2017-es év Top 20 elektronikus albuma közé sorolta, szóval tényleg igazi csemege a fiú.

48357358_1902283223221386_3997149796929372160_o.jpgfotó: Songoro Laura

Szombat


Petri 75 | felolvasás, fotókiállítás, filmvetítés

75 éve született Petri György, költő. December 22-én este összművészeti megemlékezést tartanak a Toldiban, felolvasnak a verseiből, kiállítást tartanakkét fiatal fotográfus munkáiból, amelyek Petri írásainak hangulatát idézik, és megnézhetjük a költő egyik kedvenc filmjét.

The Lumens - Karácsonyi koncert
Hiperszuper karácsonyi koncerttel készül a Lumen! A műsor meglepetés, de annyit elárultak, hogy lesznek kamara és szóló számok a közelgő ünnepek, és az egyéni stílus és hangulat jegyében. Felcsendülnek majd Purcell, Kodály, Presser, Bob Dylan és mások szerzeményei is,és hogy fellépnek a Lumen pultosai, szakácsai, tulajdonosai valamint közreműködik Áron Porteleki dobon és Kiss Péter zongorán.

Karácsonyi LAKÁSVÁSÁR a Terezában
A Lakásvásárosok most Mexikó felé veszikaz irányt és egy szuper autentikus hely, a Tereza fogja vendégül látni a őket a Nagymező utca elején. Óriási beltér, színes, festett falak, mexikói forraltbor, orchata, taco, legmenőbb kofák, szuper Dizájnpiac, jó hangulat vár mindenkit.

Nagy Karácsonyi PunkÜnnep 2018.
Tényleg nagyon durva karácsonyi punkösszejövetel lesz a Dürerben, de hogy olyan fellépőkkel, mint a Hatóságilag Tilos, a Prosectura, a HétköznaPI CSAlódások, a Don Gatto
vagy a Macskanadrág. Érkezés szigorúan acélbetétesben.

WoodenSoul Crew - Christmas House Night Vol.I
Wooden Soul Crew hagyományosnak még nem mondható karácsonyi partyja folytatódik, akarom mondani első ízben kerül megrendezésre. Ha valaki szereti jóféle house zenét a kézműves söröket és a szeme könnybe lábad a ginektől, rumoktól roskadozó bárpolcoktól akkor fixen ott a helye, mert hát lesz dep/raw/lofi house meg cosmic diszkó is.

☉ Alcázar! ☉ Christmas
Az Alcázar most a év vége felé közeledve visszatekintett kicsit a múltba és hát durva, csak ebben az évben 23 DJ-t láttak vendégül különleges univerzumukban, akiket most egy nagy közös karácsonyozásra és sütizésre invitálnak a Szakkörbe.

≈ markett vol.6 ≈ vásár a Lumenben!
Utolsó esély csúcsszuper dizájnajándékok beszerzésére egy helyen, egy időben. Ha valaki még tényleg nem tudja mit adjon, akkor itt szinte biztos, hogy talál valami ínyére valót. Szokásos kiállítók, szokásos tumultus, szokásos hangulat, remek lesz!

Karácsonyi ACID Parti
Nem kell nagyon ragozni a Toldi karácsonyi acid buliját, a lemezjátszók mögött CVRDWELL Maks, David Harleydson, Galactic Jackson, Atomik & Mesterházy & Gördön, szóval ide kell menni veretni!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://programfanni.blog.hu/api/trackback/id/tr5114503642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása