Szuper vásárok, szezonzárások és klubnyitások a hétvégére

Csütörtök


A gonosz érintése / Touch of Evil (Film Noir-sorozat)
Második részéhez érkezett a Bem Mozi FILM NOIR-sorozata, ahol ezúttal A gonosz érintését nézhetjük meg eredeti hangggal, felirattal. Orson Welles mesteri rendezése a film-noir egyik legjelentősebb darabja, mely a bűn természetrajzát világítja meg, a korrupció és az erkölcsi megalkuvás drámáját, kár is tovább ragozni, ezt látni kell.

Diszkont #18 w/ HuskyJoe
Sazabio Központos diszkós-funkos-ingyen táncos sorozatán most csütörtökön HuskyJoe-val egészül ki pendrive-ügyileg, biztos, hogy jó lesz.

TELEP Házibuli ➽ Manna FTA + DJ Müllner Csaba
Manna Budapest egyik legfelkapottabb tetkósa, a TELEP feletti galériában nemrég nyílt kiállítása miatt magától értetődő, hogy az ehavi házibuli házigazdája ő és egy másik tetováló Müllner Csaba legyenek. Figyelem, a páros női tagja a TELEP egykori pultosaként a legvérlázítóbb vodkaszódákat csapolta, és most sincs rá garancia, hogy nem repül a levegőbe egy-két vidám jégkocka.

TOLDI Live / Siketfajd / Buzi Kisfiúk
Ha valaki ott volt a tavaszi TOLNI Gálán, az talán sose fogja elfelejteni, ahogy Kiszel Tünde felolvasta a Buzi Kisfiúk és a Halálorgazmus zenekarok neveit - de szerencsére az internet nem felejt. A kettő közül az egyik most a szintén nemkomolyanvehető punkbandával, a Siketfajddal kiegészülve visszatér a Toldi színpadára, hogy a szezon első gitárcsapásait végre valaki megejtse.

35971396_1733548723392920_8931344686275100672_n.jpgImpostor-Mistress

Péntek

 

Parno Graszt // PutriPop // Kobuci
Ha a Parno Graszt húzza a talpalávalót Kobuci kertben, akkor az biztosan egyenlő a teltházas, féktelen mulatással, olyan autentikus és energikus, sokfelé kikacsintó cigány muzsikával, amit kevesen képviselnek idehaza. A zenekar teljes felállással teszi tiszteletét ezen a pénteki esten a kertben, szóval nagy kár lenne kihagyni.

Hi ~ Tolo ~ all night long at Pontoon
A B O U N C E atyja, Hi és a LavaLava egyik feje, Tolo/Mate Tollner igazából két pesti betyár, az all night long pedig pedál. Jó, igaz, a Pontoonra most már tényleg eléggé fel kell öltözni estére, de ígérjük, hogy olyan trekkeket pakolnak majd, hogy átfagyni se lesz időnk.

Social Anxiety Disorder Memes pres.: Heatwave 106.9 - vittula
Olyan lesz ez, mint bármelyik este a Vittulában: warmup olyan klasszikusokkal amiket elfelejtettél,vagy csak el akarsz, utána nyilván egy kis Italo/Funk/Dizsi/80s meg a DJ-k pár személyes kedvence, nagyon forró lesz, aztán kettőtől fölfele lehet majd először lassúzni kedvenc romantikus filmjeink soundtrackjeire, és felcsendülnek a legfullibb popszámok is a kilencvenes évektől egészen a kétezres évek közepéig. Mondtuk, bármelyik este a Vittulában, de úgyis mindenki kint fog állni előtte.

Disko Oriente ◦ Thomas Von Party [Multi Culti]
Krézi pompában született, végtelen oldalú karakterrel nyitja meg a magas páratartalmú klubszezont a Toldi. Thomas Von Party a mosolyvető grúvok és trippzuhatagok transzcendens világnagyköveteként érkezik a Totóba, ja és Kristof Kelemen + Marci Csörgő live is debütál! Full jó!

Past Perfect's 1960's Northern & Mod Party
A Past Perfect őszi bulija a Beat on the Bratben. Budapest egyetlen specifikus nem-csak-sláger 60-as évek partija újra lecsap a Beatben. Motown, Nortern Soul, Garage, Beat, Pop, Surf, Psychedelia, minden, ami jó és táncolható.

Szombat

 

ELLE Fashion Show 2018
A divat és a haza tervezők iránt kicsit is érdeklődőknek nem mondhatunk újat azzal, hogy szombaton újra itt az ELLE Fashion Show. A látványos bemutató helyszíne ez alkalommal Budapest legújabb közösségi tere, a Budapest szívében, a Bazilika mellett található SOCIÉTÉ, ahol a legfontosabb magyar designerek legújabb darabjait nézhetjük majd meg.

Fenntarthatósági Nap 11 | #eleven - Te mire ugrasz?
Szombaton a 11. Fenntarthatósági Napon az Akváriumban panelbeszélgetések mellett, a fenntarthatóságra épülő megvalósult projektekkel és innovációkkal ismerkedhetünk meg. Az idei fesztiválkonferencia központi témája az „elevenség”, amit délben egyből az On The Spot nyit meg, akik ELEVENségre hangolják a közönséget, majd négy szekció során szakértők vitatják meg a környezet, a társadalom, a gazdaság és az egyén elevenségének fontosságát.

Segíts kiinni a bárt // Season Closing
A szezon végéhez ért az Impostor - Mistress és mindenki számára ajánlott, hogy méltó búcsút vegyen e szerény, tömegektől távoli menedéktől, hiszen lehet, hogy jövőre már annyira előrehalad az épületben folyó építkezés, hogy nem lesz lehetőségük újra kinyitni. Grill, zene, italok kifulladásig, ráadásul open DJ-ing!

Sulibuli with wooden soul crew
A múltheti Alcazar-bulin fürtökben lógtak az emberek a Szakkör előtt még a járdán is, úgy tűnik, ide menekül mindenki, akinek a Magách térből és a hetedik kerületből is már elege van. Szombaton megtartják az első sulidiszkót, ahol többynire deep raw house cosmic disco lesz.

Blue Tips, Fat & Cute, The nobody elses // Auróra
Ha már ott vagyunk a nyolcban, akkor érdemes kicsit arréb sétálni, mert a tavalyi Kikeltetőn felfedezett Fa & Cute és az idei egyik ígéretes versenyzője, a Blue Tips mellett The nobody elses koncert lesz még szombaton az Aurórában. Gitárzene és más egyéb hangszerek!

Offbeat. w. Telenko Abel & Telefunken
Ismét a hebehurgya melódiák és bolondos nóták törzsfőnöke, Telenko Ábel válogat a Föld bolygón (és azon is túl) felfedezett kedvenc muzsikáiból a Gellért-hegy lábánál, a Tintában.

HuskyJoe ~ Perrin ~ Sazabio ~ Lau ~ Aiwa at Pontoon
Too many dj's at Pontoon - egészen pontosan öt, akik magukra vállalták az utolsó szombat estét a Duna-parton, szóval egy kis nyáridézés keretében laza ütemek, nemzetközi hangulat, örömtánc és láblógatás közötti italozás garantált.

NUMBERone #1 / DJ Gozth, Sammiebeats, DJ N1ce / Akvárium /09.29.
Mostantól minden hónapban az Akváriumban a legfrissebb és legnagyobb New School Hip-Hop, Trap és Rap zenéket keverik a műfaj legjobb DJ-i. Az első bulin rögtön DJ Gozth, Sammiebeats és DJ N1ce pakolja majd a komolyabbnál komolyabb trekkeket.

▩ LÄRM ▩ tomszeret ▩ ▩ Pure Colombian w/ Merino (CO) ▩
A Girls & Mathematics, a Tanz Global és az emlékezetes balatonaligai hajnalok ambasszadorja, Tom Select ezúttal kolumbiai tripjének kapcsolatépítéseit kiaknázva hozza el azt az embert a Lärmbe, aki nélkül Medellín technószcénája egyszerűen füstté válna. Merino egyszerre levegős, de bilincsként a parkettre szögelő szettjei már a Boiler Roomban is tágra zárt szemeket és levegőbe hajított karokat eredményeztek, ezen a szeptemberi szombaton pedig végre nálunk indít el örvényeket a sötétben.

42174047_1011602629011663_2708225842202279936_n.jpgLärm

Vasárnap

 

Vintage Börze - Collectorism
Add el megunt régi cuccaidat vagy vadássz kincsekre a Collectorism ingyenes börzéjén. Nincs megkötés, jöhet minden! Garázsvásár! Kutyabarát! Balkán Grill! Csapolt sör! Mi kell még?

Dena / Passed /A38 Hajó/
A kortárs európai rnb-pop egyik legkarakteresebb képviselője, DENA vasárnap az A38 Hajón. A bolgár származású, Berlinben élő énekesnő ősszel megjelenő új lemezét mutatja be a budapesti közönségnek. Aki ott volt két évvel ezelőtti koncertjén a Budapest Showcase Hubon, már tudja, milyen menő a csináldmagad barkácsesztétikával megtolt elektropopja; újrázóknak és a stíusra fogékonyaknak is kötelező program.

Egész hétvége

 

Kutatók Éjszakája 2018
A Kutatók Éjszakája a tudományos és a kutatói életpálya népszerűsítésére jött létre, ilyenkor egy éjszaka alatt minden tudományág a lehető legizgalmasabb vagy figyelemfelkeltőbb területeit mutatja meg, úgyhogy érdemes átnyálazni a rengeteg program listáját, mert nagyon érdekes kísérletekkel és előadásokkal találkozhatunk.

World Press Photo Exhibition 2018: Budapest, Hungary
Ezen a hétvégén még elég kirándulós idő lesz, de érdemes nem szem elől téveszteni, hogy múlt héttől már megnyílt az idei World Press Photo kiállítás a Magyar Nemzeti Múzeumban.

UH Fest 2018
Vasárnap indul, és egy teljes héten át tart majd az idei UH Fest, ami minden évben az izgalmas és nem megszokott, hol magával ragadó, hol zavarba ejtő vagy letaglózó zenék biztos szállítója.

Grande Finale: Markett ~ Baby Gorilla rec ~ Switch ~ CrewYT
Zár Budapest idei nyarának egyik legforróbb szpotja, a Valyo is, lesznek koncertek, DJ-k, workshopok és vásár is.

A bejegyzés trackback címe:

https://programfanni.blog.hu/api/trackback/id/tr7714267515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása