A titkos helyszín nem változott, a klub is a régi, de ősztől megint csupa új nevet hoznak. Te fel vagy mára írva? Este klubszezonnyitó!

(x)

A budapesti buliélet szokás szerint szeptember közepe felé tér vissza a csillagos ég alól a diszkógömb-csillárok alá, a legtöbb helyen a mostani hétvégére megszáradt a gipszkarton, megjöttek a karszalagok, és be van kötve az új limiter, szóval minden készen áll arra, hogy megint üvegpohárból idd a roséfröccsöt, és meghajtsd a partidinamót a klubszezonbiciklin.

A bulinegyedet az európai nagyvárosok lakótelepeiről közvetlenül repülő fapadosokkal ingázók, miután az összes létező önhajtányos bizbasszal és e-chopperrel körberodeózták a Clark Ádám téri körforgalmat, az éjszakai élet térképét is folyamatosan átrajzolják. Változó igényeikkel rugalmasan próbál lépést tartani a szórakoztatóipar, ami alapján egy-egy környék teljes utcaképe akár néhány hét leforgása alatt is teljesen megváltozhat. Ahova kedden foglaltál asztalt, szombatra már új néven költözött vissza onnét, ahova annak a helyére ment, aki bezárt, hogy szemben más néven nyisson ki. A wales-i srácoknak mindegy, életük bulija a kebabosnál is életük bulija, de te joggal gondolhatod, hogy a megszokott, neked való atmoszférát ritkán találod meg hosszabb ideig ugyanott. Ha mégis, akkor viszont

onnét vagy ennyire ismerős!

Te nem a             -ba jársz?

26841134_2014054795583941_7596771395634186915_o.jpg

Tudod, ami kicsit ilyen twin peaks: piros függöny, pepita csempe, gigantikus indusztriális csillárok, tespedős bőrkanapék. Ott, aha! De nem az izé, azon csak átmész, pultnál balra, aztán lépcső fel. Megvan? Az, szerintem egyről beszélünk, house, valami menő külföldi, meg a rendes, állandó ottani DJ-csapat, és a közönség is jó arc.

Ugye, hogy onnan?! Most nyitnak, az megvan? Szombaton jön a FERRO, a holland fickó, aztán 22-e asszem a JEDSA SOUNDOROM [FR], a kövi héten meg a OLIVIAN NOUR [RO]. A BLATTI szerintem meg mindig van, őt vágod, ugye? Ő, itt és itt.  Jól van, ott tali! Én már visszajelöltem, tuti megyek, szerintem jelöld vissza te is, nehogy az legyen, hogy nem vagy a listán.

Este szezonnyitó, a részleteket tudod! Vagy keress valakit, aki tudja.

Heti emailes programajánlónkban titkos bulikat is küldünk, iratkozz fel, hogy ne kelljen keresned, hova megy mindenki a hétvégén!

----támogatói tartalom a                megbízásából----

A bejegyzés trackback címe:

https://programfanni.blog.hu/api/trackback/id/tr3814228219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása