5 csütörtöki fellépő a Balaton Soundon, akiket szerintünk megnézel

Ma is lesz pár kuriózumnak számító fellépő, meg persze a headlinerek, akiket nem lehet elégszer végigtombolni. Őket nézted meg szerintünk tegnap, ma pedig ezekre figyelsz majd:

Jauz - 18:30 Nagyszínpad


Ma Jauz durrantja be a bulit a nagyszínpadon, egy nagyon erősre várható bass house - dubstep - trap szettel, ami irányba teheti a tegnapi első sokkból épülő napodat. Fellépőnk amúgy már többekkel kollabolt a BS-lineupról, zenében DJ Snake és Marshmello is spanolt vele, szóval hiba lenne nem vele indítani a megőrülést.

Future - 20:00 Nagyszínpad


Future lesz a nagyszínpad mai rappare, zenéi egyedi hangzásviláguk miatt könnyen felismerhetőek. Meg mert minden második mai DJ-szettben felbukkannak. Beatjei trapből épülnek, nagyon mély mélyekkel, és olyan melódiákkal, amik rendesen be tudnak akadni. Számíts rá, hogy bőven lesznek dalok, amikre hatalmasat tombol mindenki, aki tud járni.

Marshmello - 21:30 Nagyszínpad

goashape-qzwzlokhvxe-unsplash.jpgInnen nézve a nap headlinere, és egyben legtitokzatosabb fellépője, Marshmello gyúr ma este összefüggő boldogságzselét tizenezer csak miatta sikító, hiányos öltözetű bulifanatikusból. Napjaink egyik leghíresebb, leghallgatottabb, és legkeresettebb DJ-je, ezt figyeld!, tegnap (Július 3-án) tolta ki hivatalosan legújabb albumát, melyen masszívan keveredik mindenféle zenei stílus megtalálható. Rajongói szerint számainak teljesen egyedülálló hangzása van, és rengeteg boldogság árad belőlük. Mivel csípjük, ezzel mi is egyet tudunk érteni. De több híres pop előadó is így lehet ezzel, akikkel zenéket készített, a rádiós szerkesztőkról nem is beszélve, ahogy éjjel nappal tolják a dalait. Ennek ellenére élő szettjeiben előszeretettel dolgozik boldognak semmiképpen nem mondható, durva dubsteppekkel, amiket saját zenéivel vegyít. Fellépését mindenképp érdemes megnézni, mert lehetetlen nem együtt énekelni, majd csapatni a tömeggel.

Will Sparks - 02:15 Dreher Aréna


Az ausztrál Will Sparks már többször járt a Soundon, de szettjei sosem okoztak csalódást a Melbourne Bounce szerelmeseinek, a zenék ismerete nélkül is el lehet ordítani minden dal általában trombitaszóra épülő alapját, majd a basszussal rendesen megpakolt droppokra a tánc királyának érzed magadat és mindenkit lenyűgözhetsz a sátorban. Aki a második nap is bírja a hajnalig tartó csapatást, feltétlen érdemes ide is benéznie.

Nick Fanciulli - 02:30 Elrow at Casa Bacardi

Ha a random drop helyett szabályos 4/4-ekre zakatolnál tovább, az underground technótotem Nick Fanciulli katatón nyugalomba tesz, kis csilingelés után visszarakja rád a mélyet, és már jön is fel a Nap, ez is de jó volt, csá, majd holnap!

Borítókép GoaShape on Unsplash

A bejegyzés trackback címe:

https://programfanni.blog.hu/api/trackback/id/tr4814925982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása