A mostani hétvége alatt akár le is tudhatjuk az ajándékokat

Csütörtök


Maradék / Leftover

Az Architecture Uncomfortable Workshop kiürítette a műhelyét és felkért néhány művészt, hogy készítsenek a maradék anyagokból tárgyakat.Az anyagokat kisorsolták a résztvevők között, a végeredményeket most csütörtök este láthatjuk a Bethlen tér 3. szám alatti üres üzlethelyiségben kiállítva. Kiállítók: Papp Virág, Kis Judit, Szemző Zsófia, Kostil Luka, Huttl Sarolta, Murányi Mózes Márton, Szavcsay Gergely, Lőw Márton, Zalka Márton, Tillinger Adrienn és Bérdi Tamás.

Pass the Mozz 1. - Szabó Simon a PIZZO pultjában
A PIZZO sorozatának első vendég pizzaiolo-ja Szabó Simon, akit sokan kiváló szinészként, rendezőként, elhivatott állatvédőként, netán dj-ként ismerhettek, de talán kevesebben tudják, hogy a kedves apuka hobbi-pizzaszakácsként is óriási. Simon csütörtökön egyenesen egy Mikulás-buliból fog ellógni a kedvükért,ők pedig lepasszolják neki egy estére a mozzarellát, hogy megkostólhassuk saját extra feltéteit, és spéci sörrel kelesztett pizzatésztáját. Szóval lesz ingyen pizza, forralt bor, a Központban asztalok és magasabb hőmérséklet, illetve DJ EXTRA F€LTéT és DJ HúSiMáDó jóvoltából keleti parti hiphop, amíg bírjuk.

Yorgos&Dimitris ~ Ellátókert akusztik
Egy év elteltével Yorgos és Dimitris, a Deep Glaze gyönyörű ingű férfiai új szettel, ismét duó felállásban áll színpadra az Ellátókertben. Csillogó szemű tinilányokra érdemes lelkileg előre felkészülni.

Péntek


Hímző szakkör

Volt a Szakkörben már diszkógömbkészítő szakkör, rajzszakkör, most pedig hímző szakkör lesz. A srácok szerint a hímzésnek rengeteg pozitív, terápiás hatása van a szervezetre, nem mellesleg pedig elég forrón néz ki, amikor egyedi mintával készült. Érdemes már kész ötlettel menni, de simán lehet, hogy valakit majd ott csókol homlokon az ihlet.

B2B or not to be
házibuli a szövetkezetben! egymás lábára csak kedvesen taposó lemezgazdák adogatják a felfelé utaztató a szetteket a Gólyában. A párosok: Bettina Nem b2b LAU, Adis Abbé b2b Marci Csörgő és a már összeszokott Bronksi b2b Hi.

Szobabuli X Pure Lust: Parra for Cuva
Kb. egy év telt el a Toldi életéből Tom Select Szobabulija nélkül. Pénteken egy 3 szobás szpesöl show-val jelentkezik, a Pure Lust és Parra for Cuva társaságában. Konyha techno és kanapé house!

Post New Punk Wave 1977-1987 Vinyl Party
A beatesek még mindig úgy érzik, hogy ez volt a popzene egyik legizgalmasabb korszaka. Van egy csomó bakelitük a témában. Rengeteg sercegő, búgó és váratlanul ugró VINYL lemezt tesznek fel, amire aztán korlátlanul lehet ugrálni.

47077181_1922281321212296_2192379654109659136_o.jpg

Szombat


≈ markett vol.5! ≈ vásár a Lumenben!

Decemberben újra összegyűlnek Budapest legkúlabb vásározói, hogy egy helyen megtalálhassuka város legjobb cuccait. Akik lesznek: Alma szönyegek, rajzok, táskák, Artkores ékszerek, BPZines riso kincsek, Háttérzaj irodalmi zinek, RACKA bőráruk, Rebu Ceramics kerámiák, RisoPlant növények + printek, Luszil Embroidery hízései, Mano-faktúra szappanok, Müskinn táskák, nandi ékszerek, ruhák, SAPI ékszerek, Verkstaden ruhák, virágéknál kitűzők, táskák, és Vulkán kiadványok.

Galactic Jackson & Saint Leidal The 2nd+Nora Matisse & Floralili
Buli Pécsen! Galactic Jackson - köztünk élő legenda, szintimágus, acidpápa, diszkókirály, Freddie Mercury-hasonmás, Cool Lista 1. helyezett - fogja felszórni savval a Szabadkikötő füsttel és fehér fényekkel borított táncparkettjét. Segítője lesz ebben régi harcostársa, Saint Leidal The 2nd. Készüljünk: 100-tól 200 BPM-ig bármi megtörténhet! A warm-upot pedig Nora Matisse és húga, Floralili vállalta, akik a tőlük megszokott színvonalon prezentálják a lelkeket simogató electro-t, ezúttal élő vokállal.

Tempó könyvbemutató és Rühös Foxi koncert
Még mindig Pécs, őrület! PresSzó vendége Baksa-Soós Attila, a Tempó c. könyv szerzője, utána levezetésként pedig Rühös Foxi, azaz Szűcs Krisztián (ének, gitár), Baksa-Soós Attila (ének, fuvola), Horváth Kristóf (basszusgitár, gitár) és Vazul Császár (kalimba, hugyhang) abszurdpop koncert.

Ricsárdgír Karácsonyi Vásár+Mambo Rumble Lemezbemutató koncert
Ismét itt van a Ricsárdgír Karácsonyi Vásár az Aurórában. .Ráadásul ezen a fantasztikus napon, az ország egyik legmenőbb zenekarát hozzák magunkkal, a Mambo Rumble tart majd lemezbemutató koncertet. Van jobb dolog annál, hogy egy finom forralt bor mellet, elköltöd a PÉNZED RÁJUK és mellette vagy utána lemész táncolni Mambo Rumble-ra?

Téli TASZ buli-Parno Graszt koncerttel!
Szerencsére Budapestnek is marad mit a levesbe aprítani. Szombaton a TASZ hagyományos téli bulijába érkezve érdemes minden nyomasztó közéleti gondolatot otthon hagyni.Az első száz regisztráló vendégünket welcome drinkkel várják, meglepetéskoncertjük sztárja pedig a Parno Graszt lesz, utána és hajnalig táncolhatunk majd bejáratott és közkedvelt dj-ik zenéire. Figyelem: a buli regisztrálós!
https://tasz.hu/tasz-teli-buli-2018

▩ LÄRM ▩ Dr. Rubinstein is back ▩ ▩ Designer Drums ▩
A savasasszony visszatér közénk a Lärmbe Berlinből. Marinával a tavalyi évad egyik legklasszabb buliját csinálták, ezért is döntöttek úgy, hogy ismételten a kése alá fekszenek.
Az ://about blank és a Berghain állandó vendégéről tavaly azt írták, hogy "karrierje egy szinte letűnt világot idéz: se saját számok, se saját label nem segíti, hírnevét tehát kizárólag klub-szettjeiről szóló ódáknak, vad-savas-hipnotikus szelekciójának és igazi raver személyiségének köszönheti" - és ennél jobban idén sem kell összefoglalni a tudnivalókat. Baszakodás ezúttal sem lesz, az biztos.

Vasárnap


Xmas Workshop: Ajándék mindenkinek 1 nap alatt

Avagy a tökéletes megoldás a Karácsony előtti stresszre. Érdemes elnézni a Bodryba egy kis barkácsolásra és letudni az összes karácsonyi ajándékot egy füst alatt, legyen a szerencsés célpont rokon/barát/barátnő/szomszédnéni. Nem kell agyalni és rohangálni, pár óra a alatt egy halom személyre szabott, kreatív ajándékot legyárthatunk, amit még be is csomagolnak velünk.

Csencs-Csencs - Év végi vásár / Year end bazaar.
Ez is egy nagyon jó kis vásár lesz, részben a Lumenből már ismert árusokkal: Hurrikan Press aRizográfia műhely és független kiadó, Rebu Ceramics kerámiák, Sapi ékszer, Tóth Alma szőnyeg, füzet, játékok, Virágéknál kitűzők, felsők és szatyrok, CHANGE-CHANGE étel és ital
és turkáló és bolha blokk!!

WAMP a kedvenc karácsonyi vásárod - Nyugi, még időben vagy!
Decemberben három alkalommal is várja Magyarország kedvenc design vására azokat, akik valóban minőségi ajándékokat szeretnének a fa alá válogatni, legyen szó ötletes gyerekjátékokról, igényes print termékekről, hazai tervezők által megálmodott különleges ruhákról vagy kiegészítőkről. Az egyedülálló és széles kínálatnak köszönhetően nem lesz nehéz megtalálni a személyre szóló meglepetést. A beszerzést még személyesebbé teszi, hogy közvetlenül az alkotóktól kérhetünk tanácsot, de a többféle workshoppon tervezők iránymutatásával magunk is elkészíthetjük egyedi ajándékainkat.

Extra! Rossz versek premier előtti vetítés
Az egyetlen premier előtti Rossz versek vetítés, amire még vannak jegyek!! A vetítés után Reisz Gáborral, a film rendezővel Kovács Gellért Filmszerész beszélget.

Egész hétvége


The Garden Studio x Budapest Fashion Nights

A Gardes Studio egész hétvégén -20%-os akcióval készül, vasárnap is! Ez is remek alkalom a karácsonyi ajándékok utolsó pillanat előtti beszerzésére vagy saját kívánságaink kiszemelésére.
Az akció minden termékünkre vonatkozik, többek között the Mama Kin ékszereikre, új gardenes vásárlási utalványaikra, a teljes őszi/ téli TOMCSANYI kollekcióra és Perceptual Thinkers régi és új kollekciójára is.

Jégfolyosó - Budapest - 2018 / 2019
Ide nem csak most hétvégén, hanem egész decemberben ki lehet menni, és a képek alapján elég jó programnak tűnik!

Silvio és a többiek | premier előtt a Puskinban!
Paolo Sorrentino, az Oscar-díjas A nagy szépség, az Ifjúság, valamint Az ifjú pápa rendezője visszatért Olaszországba, hogy leforgassa az olasz Wall Street farkasát, Silvio Berlusconival a középpontban. A film most több időpontban vetítésre kerül, nem érdemes kihagyni.

Festive SALE by Société Budapest | Sas utca 15.
A nemrég nyitott Société Budapest magyar és nemzetközi tervezői darabjai között akár 70% árengedeménnyel válogathatunk ezen a hétvégén, olyan tervezőktől, mint 3.1 Phillip Lim, Victoria Beckham, GANNI, Mother of Pearl, Nanushka, Femi Stories, G.Kero, vagy FRAME.

15th BDAY
15 éves lett a Lollipop Factory, ez alkalomból Mikulástól Karácsonyig a Birthday jelszóval 15% kedvezménnyel tudunk hozzájutni a Lollipop, Acid and Zorro és a nemrég debütáló HYPERBOLE márkák darabjaihoz. Ez mindkét üzletünkre érvényes! Haleluja!

Hétfő


Utcazene az utcán élőkért

Az Amnesty International Magyarország idén úgy ünnepli az Emberi Jogok Világnapját, hogy igyekszünk segíteni azok munkáját, akik a legelesettebbekért dolgoznak. Az akció záróeseménye egy ingyenes, akusztikus koncert lesz, ahol ismert zenészek állnak ki dalaikkal a rászorulók és segítőik mellett. Részletes program és támogató jegy a linkre kattintva.

A bejegyzés trackback címe:

https://programfanni.blog.hu/api/trackback/id/tr5214381428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása