Kortársrapest, karibi érzelemdús klubzene és testszőrékszer kiállítás

Csütörtök

 

AŽUR lemezbemutató, M1K, vendég: Hippikiller // Dürer Kert
Az alig egy éve alakult AŽUR, a Dürerben mutatja be első, "Titkod vagyok én" című lemezét, hozzájuk társul be a hosszú idő után Budapesten újra koncertező Mocsok 1 Kölykök, és az ezúttal zenekari formációban érkező Hippikiller.

Simon Zsuzsanna: Ékszőr
Van, aki a verdáját tuningolja, más kisminkeli magát vagy a kertjét csinosítgatja, valaki pedig a testszőrét szépítgeti. A szőrt, ami általában elutasítást vált ki az emberekből. De ha ékesítve van, akkor is csúnyának látjuk vagy inkább szépnek? Megváltozik a testképünk, ha foglalkozunk vele és kicicomázzuk? Ennek próbál utánajárni Simon Zsuzsanna a Lollipop Factoryben.

TOLDI Live / Nunki Bay Starship / The Anahit
A Nunki Bay Starship egy budapesti soul-hop örömkvartett. Zenéjüket az egyedi hangszerelés, lüktető ritmusok, pszichedelikus felhangok, könnyed soulos dallamok jellemzik. A dalok fülbe másznak és elrepítenek, minden koncert egy új élmény. Valahol az absztrakt és a mainstream közötti határon táncol The Anahit, a formáció pillanatmegörökítő minimal elektronikaként összegzi az izgalmas és olykor szívbemarkoló szerzeményeiket. Hát ők lesznek csütörtökön a Toldiban a filmek után.

JUDAS buli // Jojo Makasi albumbemutató
Judas buli Mendrei Miki aka Jojo Makasi beatmaker szupersztár legújabb, Andy c. albumának apropóján lesz most a Telepen. Sok mindent nem tudunk, de azt igen , hogy hiphop meg ilyenek lesznek- Meg ingyen ital is!

Péntek

 

Typo Showroom - Opening Project kiállítás x In silence
Pénteken végre a bolt falain is megtekinthetjük a hála projektünk fotóit, amiket Typo Showroom kedvenc fotósa, Zombori András készített. Az anyag a bolt újranyitására készült azokról a törzsvásárlókról, akik a nehéz idők ellenére is kitartottak: modellt álltak "typo-s" szettben és elmesélték miért fontos számukra, hogy second hand ruhákat vásárolnak és miért éppen a lányoknál teszik ezt. Az est sztárvendége Altay, a projekt egyik résztvevője, aki az In silencecsapat tagja és péntek este nagy izgalommal rakja majd a jobbnál jobb zenéket.

Disko Oriente ☉ Alcázar ☉ Bogdan Ra (RU)
A nyári Alcázar-Disko Oriente haverság arany pecsétjeként közös booking (de még milyen!) ziccert adnak be a Három Holló hasfalában. A szemtelenül fiatal moszkovita Bogdan Ra pályája elején jár, de energiabomba, berántó házibuli szettjeinek és fékezhetetlen produceri ügyködésének hála máris olyan nívós helyekről kap mix-felkéréseket, mint a furadiszkó bástya Bordello A Parigi vagy a litván Whypeopledance sorozat.

Szombat


Shopping Party by Schilling Kolos
Első tart Schilli Kolos kalaptervező, jelmeztervező, stylist egy gardrób frissítést, ahol a 2000-2018 között összegyűlt filmekben látott, televízióban szerepelt, reklámokban használt, videoklipben feltűnt ruháiból lehet majd válogatni. Különleges darabok közül szemezgethetünk, például a Megasztár, Megatánc, Eurovíziós dalfesztivál, a Dal, Vacsoracsata jelmezei között. A kínálatban szerepelnek sapkák, kalapok, amikben a sztárok a Sztárban sztárban szerepeltek, de volyan jelmezek is, amelyek a Honeybeast: Bodottá, Kiscsillag: Karácsony, Majka: Mindenki táncol vagy Martin Jensen: Solo Dance videoklipekben vagy a Majka koncerten, a Rapülök koncerten szerepeltek.

THE NéG€RZ - KORTáRSRAP€ST
A NéG€RZ hosszabb kihagyás után tér vissza a Toldiba, ahova ezúttal a szokásos tengeren túli és inneni legjobb rap és hiphop zenék mellett most a legaktuálisabb zenéket is szállítják, amiben most segítségükre lesz élőben Kapitány Máté, Lil Frakk, gyuris, $IHENC, purple és élőben premierezik Goulash.

Demdike Stare & Michael England, Kelman Duran, Asio Otus
Lélegzetelállító filmfelvételek zajos dub technóra komponálva, karibi érzelemdús klubzene és simogató dzsungelhangok a 17. ELECTRIFY programjában a Trafóban. Michael England élő vetítésével adja elő legújabb műsorát a nagyhírű brit dark-ambient zaj-techno duó a Demdike Stare, fellép a dominikai gyökerű, Los Angelesből érkező Kelman Duran, valamint Lisszabonból hazalátogat Asio Otus, hogy bevezessen minket sokrétegű érzékeny zenei világába.

Beat On The Brat 5. Szülinap
Hihetetlen, de már öt éve tartja Budapest legjobb tematikus bulijait a Beat on the Brat. Stílusosan egy classics bulival ünneplik a kerek évfordulót, lesz torta, pezsgő, miegymás, az eseményből meg megtudhatunk egy csomó érdekes statisztikát az elmúlt időkből.

Boston 168 \ Regal \ 999999999 \\ Involve Showcase \\ Der Morgen
November 17-én komoly mennyiségű savas eső várható Budapesten, hiszen napjaink legnagyobb acid techno hősei érkeznek szeretett városunkba. a külön-külön is teltházas eseményeket produkáló két kiemelkedő live act és egy extrém energikus dj set egetrengető megmozdulást vetít előre, mindehhez pedig hozzájárul egy fekete öves hazai triumvirátus is. Érkezik Boston 168, Regal, 999999999 Live, szupportál Detective Kelly, Experimental és Mankind. kisteremben Galactic Jackson, Zvezda Beta és Manek, kiegészülnek Toloval és
AGA2L-lel.

Technokunst20181117 / I Hate Models / A38
A nagy sikerű A38 debüt után nem volt kérdéses, hogy I Hate Models visszatér a Fővárosba. Lehengerlő, egész estés műsora bővelkedett a techno legfrissebb irányaiból, a klasszikusokból, electro és rave himnuszokból, egy olyan elegyet alkotva, ami minden korosztály számára maradandó emléket hagyott maga után. Fiatalos lendülete előtt az egész világ klubberei meghajolnak. Fellépései mindig tartogatnak zenei meglepetéseket és egy pillanatra sem ajánlott elhagyni a táncteteret, mert életed party momentumáról maradhatsz le, akár pár perc alatt is.A Technokunst örömmel hozza vissza ezt az önfeledt rave hangulatot szombatra a hajóra.

46290345_695892614127546_1713667564279693312_o.jpgBUSH

Egész hétvége

 

13. Román Filmhét
Tizenharmadik alkalommal szervezi a Budapesti Román Kulturális Intézet az Uránia Nemzeti Filmszínházzal közösen a budapesti Román Filmhetet. Az ötnapos magyarországi ősbemutató-sorozat alkalmából a budapesti közönség a román filmgyártás nyolc friss, ugyanakkor rangos díjakat is begyűjtő produkcióját tekintheti meg az Urániában. Ezúttal nyolc új filmmel és egy Arany Medvével érkezik november 15. és 19. között a Román Filmhét.

Budapest Showcase Hub 2018
Harmadik alkalommal változik Budapest néhány napra Közép-Kelet Európa legfontosabb zenei csomópontjává, hiszen ebben a pár napban nálunk teng-leng régió legmenőbb előadói & legprominensebb zeneipari szakemberei, hogy egy húron pendüljenek a szomszédokkal.

Földikutya Gála és Forgatag 2018.
Földikutya Gála és Forgatag elnevezésű kétnapos programon minden nemzeti park igazgatóság egy-egy önálló tematikus standdal készül. Az Év Emlőseivel (sün, ürge, denevér, pele és földikutya) kapcsolatos játékos, oktató feladatokat várják a látogatókat, amik illeszkednek a "pecsétszerző" hálójátékhoz. A múzeum ezt családi rendezvényt egységesen 300 Ft-os belépőjeggyel igénybe vehető programként hirdeti meg. 

A bejegyzés trackback címe:

https://programfanni.blog.hu/api/trackback/id/tr8214374761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása