Irányba tesszük a DJ-karriered a KAJAHUval és Sterbinszkyvel!

DJ Sterbinszkynek öt évet kellett várnia, hogy megnyerje az első jelentős hazai DJ-versenyt, te meg már jövőre rezidens lehetsz a belvárosban, a friss éves DJ Szövetség tagságiddal a zsebedben. Plusz kapsz egy pro pultot, meg egy imponáló fogyasztási keretet, villantani. Nem túl gyakran van ilyesmi DJ-tehetségkutató, amit a KAJAHU hirdetett meg DJ WANTED néven, mert itt tényleg nem a haverod csajának apja fog téged valamikor bemutatni valakinek, aki csendestárs egy klubban, hanem neked azt, hogy jól nyomod. DJ Sterbinszky szerint is. Ezért is állunk a verseny mellé, amit így közelről figyelünk majd, meg mert jó fejek, szeretünk tőlük burgert rendelni és náluk cégesbulikázni.

brandon-zack-425780-unsplash.jpg

Photo by Brandon Zack on Unsplash

Ha érzel magadban ambíciót, az élő bemutatkozáshoz annyit kell csupán megugranod, hogy november 12-ig feltöltöd egy 30 perces friss mixedet a Soundcloudra, csinálsz egy rövid bemutatkozó videót, és pár mondatban leírod, ki vagy, hol játszottál eddig, mik a terveid, kik inspirálnak, ilyesmik. (A videóban nem kell feltétlenül a kamerába beszélj, lényeg, hogy mozgókép legyen, el is bábozhatod a bemutatkozást egy vágatlan, mobilfelvételen.) Ha ezek megvannak, küldd el a pakkot linkestül, videóstul, szövegestül emailen. De előtte mindenképpen olvasd el a DJ WANTED versenykiírást! 

Az élő bemutatkozásokat mi is követjük majd! Hajrá!

A bejegyzés trackback címe:

https://programfanni.blog.hu/api/trackback/id/tr6114328059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása