Diszkótropikó és fülledt technóelhajlások

Csütörtök:

 

Funk & Soul Session by Budabeats
Klasszik funk és soul buli a kavicsos Duna-parton, a Pontoonon a Budabeats Records szervezésében. Naplementéhez hangolt soul szettekre, a magyar funk revivalra, heavy funkra és northern soulra rázhatja mindenki a ráznivalóját többek között Dj Bootsieval, Dokkerman & the Turkeying Fellazzal, a Budabeats vezetőivel és Galactic Jacksonnal.

NemdeBárka: Absztrakt Diszkóbár
Csodás kilátás a parlamentre és hömpölygő zenefolyam a Trip Hajóra kihelyezett Nemdebár nem mindennapi diszkómulatságán. A hullámok felelősei ezúttal Mesterházy, Peter Bernath, az innen Pontoonra teleportáló Galactic Jackson és ATomik.

Pure Lust goes to Valyo
Pure Lust csapata ezúttal teljes létszámmal beveszi a Valyo kikötőjét, hogy mindenkit úgy megtáncoltassanak, hogy a csütörtök este helyett inkább egy óriási pénteki esti heppajban érezzük magunkat - heten talán elegen is lesznek hozzá.

TELEP Házibuli /w Zsolaa & Bergi
Az ehavi agyeldobós TELEP házibuli tényleg csak haladóknak ajánlott, Zsolaa és Bergi nem kispályás, grime, bass, deep dubstep, garage, trap és hiphop is lesz. És ha már hiphop: érdemes kicsit korábban érkezni, 19 órától Gazsi Rap Show  Ki Kicsoda RAPbizniszban? című, legújabb figuratív sorozatának kiállításmegnyitója lesz.

Zolo & Halo (Tape Delay) x Központ
A dreamy chillwave fiúbanda, a Tape Delay frontembere, Szőke Zoltán és szintise, Háló Gergő akusztikus felállása, melyben az elmúlt évek klasszikusai és a legújabb zenék párosulnak saját soul, elektro és down-tempo világukkal,egészen atmoszférikus hangzásvilágban is egyedülálló live lounge session keretein belül a Központban.

▩ Palmhuset ▩ ▩ Designer Drums Allnighter ▩ 0726 ▩
Szokásos csütörtöki, dinamikus dobfókuszú kirándulás diszkótól a technoig havi szeánsz keretében az akácfa sötétkamrájában, a Lärmben. A potikat, na meg füstgépet felváltva kezeli Soundbank és Akos V -  minden szempontból fullasztóan forró lesz.

Good Things Come To Those Who Wait /w prsly
All night longerkedés prsly-val (aka dj petrezselyemmel) a diverzitás és mutációk jegyében, lesz jazz, afro, funk, disco, elektro, house és techno látástól vakulásig.

 37389848_196947011169205_6400032464005234688_n_1.jpgTelep

Péntek:

 

CIAO Bella! - Olasz Buli
A péntek délutáni kiadós szieszta után bonthatjuk is az üveg Camparit és elvespázhatunk a Beat On The Brat Olasz Bulijába, ahol annyiféle zene lesz, mint pizzán a feltét, az italo discótól kezdve a hatvanas és hetvenes évek csajozós popszámain át a legtaljánabb rockig és hiphopig.

PetanqueGirls at Pontoon
Aki azt hitte, hogy a Dunapart legelgolyózottabb house-sorozata ennél már nem is lehetne kerekebb, az bizony nagyot tévedett. Pénteken a gravitációs hullámokat is megszégyenítő technoelhajlások várhatóak a Pontoonál, ezúttal a fiúkat már egy agilis női szakasszal is megfejelve.

▩ LÄRM ▩ OMOH ▩ Jackie House ▩
AZ OMOH csapata pénteken az amerika queer éjszakai életéből hoz egy kis ízelítőt Jackie House (aka Jacob Sperber) személyében. Hogy mire számíthatunk? Jackie avantgárd, retro-erotikus diszkói és oldschool house-jai leginkább Todd Terje és a Hercules & Love Affair szerelemgyerekéhez hasonlítható.

Menüzgetés Benskivel és Marwellel
Djzésnek mondott iszogatás pénteken a Központban. Kinek mi az aktuális menü, minden esetre érdemes lesz sokat fogyasztani belőle, szükség az lesz rá.

M O C S Á R - a f t e r
A Bánkitó utózengéit kipihenve ideje volt már egy igazi mocsári hangulatot megidéző afternek a Tintában, a nedves-fülledt atmoszféra megteremtéséért a Gin Tony, TPS KSTC,  Lilbit Laytah, Vanis & Tzapa és Perrin felel majd.


Szombat:

 

Rákóczi Reggeli
Korán ébredőknek kihagyhatatlan a Rákóczi téri csarnok kollektív reggelije. Ami van: asztalok, ülőalkalmtosságok, vágódeszka, pohár, tea, tányér, szörp. Az alapanyagokat beszerzése viszont közös, a helyben vásárolt reggelit zéró kilóméteresen, helyben lehet remek hangulatban elkölteni.

TANYA S01 E03
Ultimét kiszakadás, maximális megborulás: becsületkasszás Tanyázás Miskolctól egy köpésre, Budapest áttelepített éjszakai zenei túravezetőinek legjavával tánc és nem tánczenék, nehezebb ütemek a teljesség igénye nélkül Aron Ya, Donny Sunshine,Soundbank és The Stanley Maneuver vezénylésével.

Lick The Click! Sunburst #140
Szokásos fülledt house az A38 orrteraszán, ezúttal a trópusi időre való tekintettel a legmélyebb ösztönökre ható klasszikus diszkóval megfűszerezve. Párakapu lesz.

The Ház X Központ #7
Madách tér-hajlító Központi táncest a Kocsmateknó és a Coffehouse kiadósan olajozott tengelyén töbek között AcidBenci, Lelle és Äron szupererejű bítjeivel.

Muzsik és Volkova & DJ Galactic Jackson - Gólya@Valyó Kikötő
A nyáron minden hónapban egy napon a Gólya hozza a programot a Valyó Kikötőbe. A júniusi Küss Mich buli után most Muzsik és Volkova ad kedves hangulatú alkonyi koncertet a parton, majd az éjszakát Galactic Jackson uralja.

Hissy Fit VII // SILF
Hosszabb szunnyadások és pillanatnyi ébredések hullámzásából tör most elő újra a SILF, hogy gatyaszaggató szelekcióval nem hogy újra felvegye, de újrakalibrálja a TELEP uralkodó ritmusát.

Teraszbuli S05e05 ~ Love is the Message
A város legendássá vált házibulijának szabadtéri és nyilvános kiadása, ahol napfelkeltéig szól majd a house az afrikai dzsungeltől a karibi partokon keresztül a norvég fjordokig, de szokás szerint azért egy kis diszkó sem maradhat el.

BOTB Classics - Special Edition
Félidejéhez ért a BOTB DJ Válogatója, ezen a szombaton szüneteltetetik is, inkább régi beates bulik dj-i térnek vissza egy estére. Igazi házibulihangulat, szinte minden korszak és stílus játszik: 1960's, 1980's vagy akár 2018, pop, indie, new wave, hiphop, punk, elektronika, de azért többségben lesz az elmúlt 20 év és a gitár.

▩ LÄRM ▩ Crisis ▩ ▩ Gonno (JP) ▩
Japánban már lassan egy évtizede tart a house és techno reneszánsza, ami DJ Nobu mellett kétségtelenül GONNO-nak is köszönhető, ki a Lärmben a szomszéd Szlovákiából importált Naďa és BBK társaságában leginkább melodikus technoval, house-zal és aciddal érkezik a Lärmbe.

960212_557610407641384_1549902443_n.jpgBeat on the Brat

Egész hétvége:

 

Szabihíd 2018 by Valyo - 3. felvonás // Act 3.
Ismét miénk itt a híd, ezúttal Birkózó rekordkísérlettel, Gyík zenekar koncerttel,  vagy épp közösségi tánccal az Earth Wind& Fire-re.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://programfanni.blog.hu/api/trackback/id/tr9014143015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása