Ezeket a dj-ket most hallhatod először, de közülük párat biztosan nem utoljára. Egyikükből pedig még Sterbinszky is lehet.

Szombaton a 12 döntős monstre dj-szettjével ér véget a #MusicTogether és a Kajahu közös tehetségkutatója, ahol DJ Sterbinszky és cégesburgerező-helyünk keresi a fiatal tehetségeket, akik kis szerencsével végigturnézhatják a nyarat a mesterrel, és élőben rakhatják a csillt kedvenc érintőképernyős éttermünkben a szürkemarhaburger alá. Az esemény nem elég, hogy ingyenes, amiért rögtön 12 DJ-t kaptok, plusz olyan legendákat testközelben, mint DJ Newl, és a 4/4 arányban életnagyságú Sterbi, de még igényelhettek 50%-os kedvezménykupont is, amiből mi kaptunk hármat a Kajahutól, de nyilván nektek adjuk.

A művésznevekről a jóég tudja, honnét jönnek, de maguk a művészek biztosan, mindenesetre érdemes barátkozni mind a tizenkettővel, mert a nyertesről, amikor guettai világhírnél jár majd, elmondhatjátok, hogy akkor láttátok már benne a fantáziát, before it was cool.

Chris Croatia, Galajda Music, Goldyn, RWin, PullMaxx, MarkWice, Low Contrast, Mattaja, Marloo, JozsefNemeth, Szücsi, Roger Daniels

fél-fél órás fellépéséből áll össze a szombat esti zenei program a Kajahuban, kezdés már ötkor, záróra este tízkor, de kis szerencsével valami fasza afterba is belecsaphattok az eredményhirdetés és öröm után, ha ügyesen barátkoztok.

week18_kocka.jpg

Mi ott leszünk, hogy támogatóként kivegyük a részünket a pezsgőzésből, sőt, még forgatunk is, úgyhogy ha érdekel a média, van véleményed a korszerű hauzról, még egy ok, hogy ott legyél, és elhozd a spanokat is! Ingyenes, és aztán még lehet bármi!

Erre számíthattok

 

Az 50%-os Kajahus kuponért pedig szombaton délután ötig írj egy emailt a jatek kukac blog pont hura, a tárgyban elég annyi, hogy ide vele!, az első, a tizenkettedik és a harmincadik jelentkezőnek odaadjuk a tudnivalókkal együtt!

A bejegyzés trackback címe:

https://programfanni.blog.hu/api/trackback/id/tr9514803378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása