Illegálrave, fékezhetetlen rotterdami fenevad és húsvéti pezsgőlocsolás

Csütörtök


Húsvéti pezsgőlocsolás az Aperban

A most nyitó Aper elhozza az aperitivo intézményét a bulinegyedbe. Itt pezsgőt uzsonnázhatunk eperrel. Vagy beülhetünk csipegetni és italozni munka után. Vagy helyett. Most a nyitás alkalmával mindenféle izgalmas programmal készülnek, érdemes benézni!

Szomszédolás vol. 1 - Typo Showroom x Müskinn
Ismét buli lesz a Typoban, ezúttal egy új sorozattal, a szomszédolással rajtolnak el. Csütörtökön, a szomszéd utcából érkeznek hozzájuk vendégeskedni a Müskinn márka lányai, Eszter és Noémi. Ez alkalomból elérhető lesz egy-két Müskinn termék is a boltban, sőt a lányok pakolják majd a zenéket, hogy komplett legyen a házibuli hangulat. A Typosok is készülnek meglepetéssel, az este fő programja a TOMBOLA sorsolás lesz! Természetesen leárazás is lesz, egy egész állvány akciós ruha vár majd ránk.

Bunker Rave Party
Megvan a Project X? Head will roll meg minden? Na hát ez körülbelül ugyanolyan lesz. A szervezők nem szeretik a mogorva biztonsági őröket, face kontrollt, a piát tilos behozni szabályokat, úgyhogy csináltak egy “zártkörű” bunkerbulit a város szélén e célból, ahol nem lesznek szabályok.

Disco Vs Punk - The 1979 Party
1979 az egyetemes popzenetörténet talán legizgalmasabb éve volt. Íme a legfontosabb tények: Ez volt a diszkózene csúcs éve! Lehet, hogy a Saturday Night Fever 78-ra érett be igazán, de számszerűsítve 79-ben született a legtöbb igazi disco sláger. Ez volt a klasszikus punk korszak utolsó jó éve, amit stilszerűen zárt le a Clash a London Calling albummal az év végén. Ez volt a 2tone mozgalom első éve olyan zenekarokkal, mint a Specials, a Madness, a Selecter meg a többi. Ez volt a new wave élvonalba jutásának éve, több örökzöld listavezető slágerrel. ENNYI. Ezen az estén békésen megfér egymás mellett a disco és a punk. ANNYIRA, hogy félóránként fogják a Beat on the Bratben váltani a stílusokat. Utolsó órában meg összevissza lesz minden.

Lipelis (RU) ☉ Alcázar ☉ Decentralizált Pálmafák
A múltkori, focicsapatnak is alkalmas nemzetközi lineup után a haver haverja booking (c) keretében íme Moszkva egy szem Lipelise a Toldiban. A mindenhonnan merítő szettek orosz nagykövetét ki egy Lente Kabinet mixszel, ki egy gyerekkórust felvonultató számmal, ki pedig egyszerűen csak mint szláv Young Marco-t zárta a szívébe, más pedig csak majd ezután a buli után fogja, de akkor biztosan. A cipőt az előszobában a Decentralizált Pálmafák legénysége veteti le, az Alcázar színeiben Aron Ya kínál papucsot, azt pedig, hogy Alto Castello mit csinál a vendéggel, mindenkinek a fantáziájára bízzuk. A másnap mindenesetre szabad!

54433129_2354703814759420_2036863930613104640_o.jpgToldi

Péntek


Black Bartók & Deep Glaze // Dürer Kert

A Black Bartók a stúdiófelvételei készítése során mindig igyekezett visszaadni az élő koncertek hangulatát, így nem meglepő, hogy első nagylemezként egy koncertfelvétellel jelentkeznek. A DraZe Records gondozásában kizárólag vinyl-en megjelenő albumon sikerült megörökíteni a zenekar energikus játékát és Minda Endre sodró, szuggesztív előadásmódját. Most a Deep Glaze társaságában a Dürer Kertben mutatják be elsőként ezt a lemezt.

The Wave Pictures - Dürer Kert
A The Wave Pictures örömteli, spontán és szellemes gitárpopot játszik. A brit trió igen termékeny: az elmúlt évben két lemezt is megjelentettek. A Brushes With Happiness azt a kísérleti vonalat vitte tovább, amit 2016-ban kezdtek meg az A Season In Hull-lal, azaz a lemezt egy az egyben, akusztikusan rögzítették a stúdióban. Az album varázsát így a komplett improvizáció adta, ahogy a zenekar által csodált jazz és blues lemezek is születtek. Elvarázsolódási lehetőség a Dürerben.

Sold out! Little Big, vendég: Tatarka - Akvárium Klub, NagyHall
Az ősz legőrültebb videós challenge-ének kitalálói, a péniszgitárral és bohóccal nyomuló Little BIG visszatér Budapestre, hogy ismét megkapjuk éves adagunkat. Az orosz rave csapat csak úgy dönti magából a betegebbnél betegebb videókat, élőben pedig olyan erősek, mint egy üveg orosz vodka meg egy medve egybegyúrva. Tavalyi Antipositive korongjukkal és őrült jelenlétükkel tolják meg ismét a kelet-európai életérzést pénteken az Akvárium Klubban. Már teltházas, de érdemes a jegycsencselős okladalok körülnézni.

Gesamtkunstwerk X Filip ~ extremes
Pénteken egy összművészeti kiállítás keretein belül közel 30 művész tanuló mutatja be a « szélsőségek » témára épülő munkáit. Kiállításunk mozgatórugója a különböző ellentétek, végletek, tabuk, és extremitások szembesítése korosztályunkkal. A kiállító művészek Budapest legrangosabb művészeti egyetemeinek diákjai, akiknek még nincs szakmai hírnevük, de különlegességük kreativitásukban és frissességükben rejlik. Biztos lehetsz benne, hogy akiknek itt találkozol a munkáival, azok pár év múlva a magyar kulturális élet aktív résztvevői lesznek. Az egész napos kiállítás programjai mellett zenei fellépők is biztosítják a hangulatot.

Arcélek, útszélek // Bem mozi
Mi a közös a filmművészetet megújító francia új hullám egyetlen női tagja, a 89 éves Agnès Varda és a 33 éves francia fotós és street artist, JR világlátásában? Több, mint gondolnánk: hasonló filozófia és életre szóló szenvedély a képek megalkotása, kiállítási módja, közzététele iránt. A két alkotó együtt indul útnak JR fotóautomatává átalakított lakókocsijával Franciaország eldugott falvaiba, ahol a helyiekkel beszélgetnek és gigantikus méretű portrékat készítenek róluk. A képek házak, pajták, gyárépületek faláról, vonatok oldaláról köszönnek vissza. Az Arcélek, útszélek ezeket a szívmelengető találkozásokat dokumentálja, és a nem mindennapi barátságot, mely az út során szövődik a furcsa páros között. Varázslatos hangulatú és felejthetetlen road movie a Bemben.

▩ LÄRM x RINSE FM ▩ KK x BNC ▩ ▩ David Vunk ▩
A rotterdami fenevadat felismerni nem nehéz. Kopasz, fékezhetetlen, körmei gyakran feketék, és általában egy szál atlétában csapja ki túlmozgásos páráját a DJ-pultban, amit bárhol a világon a hóna alá csap, meghág, leural, és az embernek néha az a benyomása lehet tőle, hogy valójában a szúrós tekintetével irányítja a tökéletes mixeit. A Kreative Kontrol és a B O U N C E most a Lärmben gondoskodik erről az élményről.

A bejegyzés trackback címe:

https://programfanni.blog.hu/api/trackback/id/tr3914773724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása