Keljünk útra a kellemes szombatban, fiatal barátom, fesztiválok pionírja, matrózom a programok parttalan vizein!

Amondó vagyok, készítsük elő az automobilt, és kocsizzunk ki Zamárdi partjára, kiskomámuram a kalandban! Mélyen egyetértek, bátyám, magam is kedvvel vennék részt a szombati mulatságokon! Kishölgyek beférnek? Hogy a teringettét ne, üstöllést induljunk!

63064091-0ff8-4342-b489-3ed1d24636db.jpeg

A betyárját, micsoda választékot nyújt ez a nap! A Strand fesztivál Petőfi parti fövenyén már a déli harangszó után három órával lám, LUDMILLA kisasszony válogat sorba a gramofonján, egyenetlen monotóniájú, a fülnek szokatlan, csavarüzemi hangzavarból flottul harmóniába fonódó, kellemes zakatolásokat. Elragadó!

Istenemre, komám, eztánra pazar választás lesz az átellenben sátrat vert B my Lake bálon a nyugati tájak elismert rézfúvósainak, PETER MAKTO és GREGORY S uraknak a mély álomból dervistáncba forgó, virtuóz tubajátéka a B pódiumon, mely alatt a közeli alkonyatnak hála, bátran fogyaszthatunk alkoholos hűsítőket. A kisasszonyoknak ehhez még túl világos van, de legyen erényük a türelem, hiszen hat órától a háztartások gépesítésében élen járó friztföldön otthonra és hangjára találó, MIND AGAINST talján páros muzsikál, míg a Nap a csodálatos aranyhídon át nem vonul és le nem bukik a horizonton. Onnantól szabad a tánc és a csók, mit innának, kisztihand, mivel?

Ne feledd szavad, de léptedben tedd, kedves árnyékom a díszmenetben, mert az energiával telt, modernül csengő, házias etűdök titánja, JENIA TARSOL, kinek fél Európa tapsol, a kései alkonyon, nyolcz órára hirdetett kezdettel hangversenyel a My színpad emelvényén, emelve az est fényén, a napcvikkeremre esküszöm, bánnánk, ha ezt elmulasztanánk. Kishölgyeim, addig magácskáék biztonságban, illő társaságban szórakozhatnak a Strand kivilágított, Ötöslottó kamaratisztásán a BLAHALUISIANA és más úrhölgyek társaságában. Szaporán topogni, a háromnegyed kilences kezdés közel van ám!

Hát hallod, úri barátom a pompában, majdnem mondtam valamit örömömben, annyira elvarázsol a muzsika, tán fogyasszunk, hogy megnyugodjak. Tiszteletreméltó, hogy a különös hangszerét egyedülállóan megszólaltani képes STEPHAN BODZIN művészúrban mennyi kiállás van, nem túlzok, ismétlem nem túlzok, de újra és újra magával ragad és magával ragad. Maradjunk még, ha nincs ellenedre, megbocsáss, itt a B pódium környékén, míg fiatalok vagyunk, legyen mit meséljünk a várva várt házfejlesző paganinik, a TALE OF US, és a melódiáikkal együtt mozgó és lélegző köncertlátogatók egymásra találásáról. Az örömünnep 8 fertályórányira vasárnapba nyúlva kezdődik, ami sziámi ikertestvérem az eufóriában, köztünk szólva  is hajnali kettő. A hölgyemények pedig, ide a rosdás bökőt, bajtársam a kishölgyterelgetésben, ha ott vannak, ahol sejteni vélem őket, oda is valók, a Strandoldali szerencsérejárókkal egyetemben az Ötöslottó mulatóban METZGER VIKTÓRIA önálló dalestjén.

A nemjóját, de megreggeledett! Én nem várnék a kiskisasszonyokra és a kufferjeikre, ha nem vagyok túl vindisgréc testvéröcsém az egyetértésben, tán immár megülnék egy palack karsztvízzel az automobilban. Tekints ide barátom, és mondd a szemembe, a táskáink megvannak? Megvannak. Ez a beszéd, pihenjünk meg, engedelmeddel. Hova parkíroztunk?

A bejegyzés trackback címe:

https://programfanni.blog.hu/api/trackback/id/tr3815021846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása