3-3 kihagyhatatlan zakatolás a B My Lake első két napján!

Balra Dimitri Vegas & Like Mike, Anne-Marie, a Bastille, Jason Derulo, Jonas Blue és John Newman, jobbra Sven Väth, Tale of Us, Adam Beyer és Amelie Len. A tavalyi keszthelyi kiruccanás után a B my Lake visszaköltözött Zamárdiba a Strand mellé, így még a közös placcra tett bejáratoknál is eldöntheted, melyik nap melyik fesztivált választod. Mi ezekre megyünk B My Lake-en, csütörtökön és pénteken, az tuti.


CSÜTÖRTÖK

AMELIE LENS@B STAGE 22//00

A huszonkilenc éves DJ a Lenske lemezkiadó társalapítója és a belga techno szcéna egyik legizgalmasabb exportterméke. Tizenhat évesen még csak partiarcként rajongott az elektronikus tánczenéért, de 2016-ban már megjelent az első saját lemeze, az Exhale; ezt öt további EP követte. Amelie-nek nemcsak a minimálban, acidben és tribal house-ban gazdag DJ szettjei energikusak: ha ő váltogatja a lemezeket, garantált a féktelen buli a keverőpulton innen és túl egyaránt.

ADAM BEYER@B STAGE 02//00

A svéd techno egyik totemoszlopa másfél évtized alatt másfél tucatnyi EP-vel, mixalbummal, és nagylemezzel bővítette a diszkográfiáját, a szettjeire pedig milliók táncoltak Buenos Airestől Budapestig. A Drumcode lemezkiadó alapítójaként olyan művészek útját egyengette, mint Cari Lekebush vagy Marco Carola. Beyer a kilencvenes évek óta rendszeresen lép föl Magyarországon; nincs kétségünk afelől, hogy a Balaton-parti szettjét is üdvrivalgás fogja kísérni.

ANDREY PUSHKAREV@MY STAGE 23//00

Oroszországból szeretettel: a 38 éves Andrej Pushkarev tizenöt éves kora óta DJ-zik, de az évtizedek megkövesedett rutinja sem tette fantáziátlanná. Eklektikus lemezgyűjteménye és precíz mixtechnikája egyszerre elegyíti a tánczenében a harmóniagazdag eufóriát, az irtózatosan érdekes hangokat és a táncra perdítő ritmusokat – a nap végén pedig a test és a lélek is megkapja, ami jár neki.

PÉNTEK

SVEN VATH@B STAGE 18//00

A német techno szcéna nagy öregje 1982-ben állt be egy frankfurti klub keverőpultja mögé, és 1986-os kislemezével, az Electrica Salsával a nemzetközi színtéren is letette a névjegyét. Az azóta eltelt több mint harminc évben mindenbe belekóstolt a trance-től a minimálig – és mindig zajos sikerrel. Még ma is főleg két lemezjátszóval és egy keverővel DJ-zik, de más tekintetben nem mondható konzervatívnak. Mindig megújul, mindig innovál – az egyetlen állandó az üdvrivalgás, ami a szettjeit kíséri.

SASHA@MY STAGE 02//00

Amikor 1988-ban DJ-zni kezdett egy manchesteri klubban, Alexander Coe még összekeverte a lemezjátszó pitch controlját a hangerőszabályzóval, de ma már Grammy-jelölések és szimfonikus feldolgozások kísérik a pályáját. Meg lelkesen üvöltő partiarcok. Mindegy, hogy a John Digweeddel közös DJ fellépéseiről, a szerzői albumairól vagy az élőben remixelt klubslágerekről beszélünk, egy biztos: kevés jobb dolog történhet a fülünkkel és a lábunkkal a táncparketten, mint egy Sasha-szett.

 CHRIS LIEBING@B STAGE 02//00

Liebing, akinek a neve a kétezres évekre egybeforrt a schranz techno nevű agresszív alstílussal, később kifinomult saját szerzeményekkel, neves producerekkel közös kollaborációkkal és intenzív DJ szettekkel öregbítette a hírnevét. Sokadszor jár Magyarországon, de a játéka várhatóan most sem lesz kevésbé izgalmas, mint korábban.

 (fotó: B my Lake official)

A bejegyzés trackback címe:

https://programfanni.blog.hu/api/trackback/id/tr4615021270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása